Çözüldü VirtualBox guest additions kurulmuyor

• Konuyu başlatan YLN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 84
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Selamlar. Şüpheli EXE dosyası çalıştırmam gerek ama sanal bilgisayarımda guest additions olmadığı için çalıştıramıyorum. Aygıtlardan misafir eklentileri CD kalıbını yerleştir dediğimde de olmuyor.
Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Şimdiden yardımcı olacaklar için teşekkürler.

Çözüm
Sanal makineyi en baştan kurdum kuralları ile birlikte açıldığında misafir eklentileri CD kalıbını yerleştir dediğimde oldu teşekkürler yardımın için.
Selamlar. Şüpheli EXE dosyası çalıştırmam gerek ama sanal bilgisayarımda guest additions olmadığı için çalıştıramıyorum. Aygıtlardan misafir eklentileri CD kalıbını yerleştir dediğimde de olmuyor.
Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Şimdiden yardımcı olacaklar için teşekkürler.
İlk önce sanal makinden Windows Kurulum Diskini çıkart, daha sonra sanal makineyi çalıştır ve misafir eklentileri kalıbını yerleştir.

Yalnız CD sürücüsünü kaldırma ayarlardan, içindeki bağlanmış ISO dosyası çıkart tek.

Windows kurulum diskini nasıl çıkartabilirim, hayatımda ilk defa sanal makine kuruyorumda biraz bilgisizim kusura bakma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video'daki gibi olacak. Sen o CD kısmında Windows ISO kalıbını göreceksin. CD'yi çıkar seçeneğini yapacaksın.

1762192579804.png

Hangisini yapayim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video'daki gibi olacak. Sen o CD kısmında Windows ISO kalıbını göreceksin. CD'yi çıkar seçeneğini yapacaksın.

Videodaki empty seçeneği bende yok.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2598011
Hangisini yapayim?

Videodaki empty seçeneği bende yok.
1762194675583.png

Seçtin ya Windows 11 iso dosyasını. Sonra işaretlediğim cd kısmına tıkla, orada bir ekran gelecek, "boş" seçeneğini seç.

Zaten VBoxGuestAdditions diskini bağlamışın. Sanal makinde D ya da E diski olarak gözükür.

Sanal makineyi en baştan kurdum kuralları ile birlikte açıldığında misafir eklentileri CD kalıbını yerleştir dediğimde oldu teşekkürler yardımın için.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı