Virtualbox güvenli midir?

Herhangi bir programın sanal makinede çalışıp çalışmadığını anlaması hiç de zor değil ama ana bilgisayara kendi kendine bulaşması imkansız.

Hangi ayar ?

Başka bir konuda birisi ağ ile ilgili bir ayar söylemişti bulaşmaması için ama yapamadım sizin de bildiğiniz bir ayar var mı ?

Kendi ağına dahil etmeyerek

Ayarlardan bağdaştırıcıyı devre dışı bırakma gibi bir seçenek olmalıydı, geçenlerde VM'den W7 kurmayı denedim, oradan aklıma geldi...

Teknik olarak ağ bağdaştırıcıyı kapatırsan, senin bilgisayarın ağına giremez .

Hocam paylaşılan klasörler ve paylaşılan pano ayarlarını da unutmayalım. [emoji4]

Ayrıca sanal makinelerle çok uğraştım ve bence VirtualBox kullanmayın. VMware sanallaştırma konusunda çok daha iyi bir program.

Acaba VirtualBox kendisi güvenli midir? Virüs falan bulaştırmayacağım, sadece işletim sistemlerini test etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba VirtualBox kendisi güvenli midir? Virüs falan bulaştırmayacağım, sadece işletim sistemlerini test etmek istiyorum.
İşletim sistemlerini nereden kurduğunuza göre değişir. Virüslü bir işletim sistemi kurarsanız virüs bulaşacaktır kendi bilgisayarınıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…