VirtualBox hata verip açılmıyor

EskiSaid

Femtopat
Daha fazla  
Bu Hatayı nasıl geçirebilirim? Windows sanallaştırmayı kapattım fakat hala işe yaramadı nasıl düzeltebilirim? Ayrıyeten Kali Linux'ta terminalde kod yazarken bir anda ekran dondu sonra VirtualBox'ı açmaya çalıştım. İlk başta farklı bir mesajbox içinde bu hatayı verdi. Sanallaştırmayı kapatınca ise sağ tarafta hatayı verdi gördünüğünüz gibi.

Ekran görüntüsü 2025-04-03 203530.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanallaştırmayı yeniden açmayı denedin mi? Önce BIOS'tan Hyper-V'yi aç. Bazı BIOS'larda adını tam hatırlamadığım ama adında Intel yazan bir menünün altında bulunuyor.

Daha sonra Denetim Masası > programlar > sistem özellimlerini aç/kapat > Hyper-V
Hyper-V tikini seçip tamam de ve yükleme tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatıp sanal makineyi yeniden başlatmayı dene.

Sanallaştırmayı yeniden açmayı denedin mi? Önce BIOS'tan Hyper-V'yi aç. Bazı BIOS'larda adını tam hatırlamadığım ama adında Intel yazan bir menünün altında bulunuyor.

Daha sonra Denetim Masası > programlar > sistem özellimlerini aç/kapat > Hyper-V
Hyper-V tikini seçip tamam de ve yükleme tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatıp sanal makineyi yeniden başlatmayı dene.
Biosum da Hyper-V özelliği yoktu.

BIOS'unuzdan "Advanced" bölümünden Intel VTX ayarını "Enabled" yapmayı dener misiniz?
Intel ile ilgili herşey Enabledi fakat yine olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı