Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 4 Aralık 2020 #11 Linux Mint veya Kubuntu'ya bakabilirsiniz.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #12 Arsenik dedi: Linux Mint veya Kubuntu'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı bir videosu var ise atabilir misiniz?
Arsenik dedi: Linux Mint veya Kubuntu'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylı bir videosu var ise atabilir misiniz?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 4 Aralık 2020 #13 PustiPowerV2 dedi: Hocam detaylı bir videosu var ise atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapacaginiz islem cogu dagitim icin ayni, bir sikinti cikarsa yeni konu acarsiniz cozmeye calisiriz beraber.
PustiPowerV2 dedi: Hocam detaylı bir videosu var ise atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapacaginiz islem cogu dagitim icin ayni, bir sikinti cikarsa yeni konu acarsiniz cozmeye calisiriz beraber.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 5 Aralık 2020 #14 Sadece bir sorun yaşayarak Ubuntu'yu kurdum. Bu konu da kilitlenebilir.