AyhanTheAlwaysJunior
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Şirket ne verirse.
- Meslek
- Information Technology
Arkadaşlar merhaba, daha önce buna benzer konular açılmış olsa da ben sorunumu çözemedim. VirtualBox ile kendime sanal bir şirket kurup kendimi geliştirmek istiyorum.
Elimde şirkete ait 6 GB RAM, Intel i3 5. nesil işlemci ve NVIDIA GeForce 920Mli Acer laptop var.
İnternet bağlantım çok iyi ancak şirket ağı olduğu icin o ağ ve server üzerinde pratik yapamam diye düşünüyorum.
Öncelikle amacımı netleştireyim;
Masaüstüne VirtualBox'da sanal bilgisayarlar ekleme yapabilmek, Microsoft server 2016 kurmak.
Laptopum ile bu kasayı entegre etmek ve şirket ağına çok bulaşmadan kendi sanal ortamımı yaratmak.
Sorunlar özetim;
Laptopum da bulabileceğim kasalar da çok iyi değiller.
Ağ konusunda bilgisizim.
Kendi bilgisayarım ve internetim olmadığı için bunları şirkette yapmak zorundayım.
Şimdiden teşekkürler.
Elimde şirkete ait 6 GB RAM, Intel i3 5. nesil işlemci ve NVIDIA GeForce 920Mli Acer laptop var.
İnternet bağlantım çok iyi ancak şirket ağı olduğu icin o ağ ve server üzerinde pratik yapamam diye düşünüyorum.
Öncelikle amacımı netleştireyim;
Masaüstüne VirtualBox'da sanal bilgisayarlar ekleme yapabilmek, Microsoft server 2016 kurmak.
Laptopum ile bu kasayı entegre etmek ve şirket ağına çok bulaşmadan kendi sanal ortamımı yaratmak.
Sorunlar özetim;
Laptopum da bulabileceğim kasalar da çok iyi değiller.
Ağ konusunda bilgisizim.
Kendi bilgisayarım ve internetim olmadığı için bunları şirkette yapmak zorundayım.
Şimdiden teşekkürler.