VirtualBox ile AMD Sisteme Monterey kurulumu

Ben ilk kurulum esnasında bu şekilde siyah ekranda kalıyorum. VirtualBox üzerine kurulu ve 4 GB RAM ayırdım sistem de AMD.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    56 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk kurulum esnasında bu şekilde siyah ekranda kalıyorum. VirtualBox üzerine kurulu ve 4 GB RAM ayırdım sistem de AMD.

Kod:
cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"
VBoxManage.exe modifyvm "Sanal Makine Adı" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff
VBoxManage setextradata "Sanal Makine Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac19,1"
VBoxManage setextradata "Sanal Makine Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"
VBoxManage setextradata "Sanal Makine Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-AA95B1DDAB278B95"
VBoxManage setextradata "Sanal Makine Adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"
VBoxManage setextradata "Sanal Makine Adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

Bu kodları cmd yaz. Sanal makine adını kendine göre değiştirmeyi unutma.

CD "C:\program Files\Oracle\VirtualBox\"
VBoxManage.exe modifyvm "sanal makine adı" --cpuidset 00000001 000106E5 00100800 0098E3FD bfebfbff.
Vboxmanage setextradata "sanal makine adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac19, 1"
Vboxmanage setextradata "sanal makine adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"
Vboxmanage setextradata "sanal makine adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "MAC-AA95B1DDAB278B95"
Vboxmanage setextradata "sanal makine adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(C)applecomputerınc"
Vboxmanage setextradata "sanal makine adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

Bu kodları CMD yaz. Sanal makine adını kendine göre değiştirmeyi unutma.

Bunu yaptım zaten ama yine de aynı. Workstationda da CPU disabled by guest hatası veriyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı