I ismet56 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 VirtualBox ile macOS Catalina kurarken ekte belirttiğim yerde takılıyor. Tekrar deniyorum, yine aynı yerde takılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
VirtualBox ile macOS Catalina kurarken ekte belirttiğim yerde takılıyor. Tekrar deniyorum, yine aynı yerde takılıyor.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Sanal makineye hackintosh kurmanıza gerek yok. Sanal makineye doğrudan macOS yükleyebiliyorsunuz. Tabii tercihinize bağlı. Buradan yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sanal makineye hackintosh kurmanıza gerek yok. Sanal makineye doğrudan macOS yükleyebiliyorsunuz. Tabii tercihinize bağlı. Buradan yapabilirsiniz.
KS KS I ismet56 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 winesandsmiles dedi: Sanal makineye hackintosh kurmanıza gerek yok. Sanal makineye doğrudan macOS yükleyebiliyorsunuz. Tabii tercihinize bağlı. Buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VMWare ücretli bir program değil mi? Artı 0 Eksi
winesandsmiles dedi: Sanal makineye hackintosh kurmanıza gerek yok. Sanal makineye doğrudan macOS yükleyebiliyorsunuz. Tabii tercihinize bağlı. Buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VMWare ücretli bir program değil mi?
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 ismet56 dedi: VMWare ücretli bir program değil mi? Genişletmek için tıkla... VMWare'i 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Ayrıca VirtualBox ile de oluyor. Artı 0 Eksi
ismet56 dedi: VMWare ücretli bir program değil mi? Genişletmek için tıkla... VMWare'i 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Ayrıca VirtualBox ile de oluyor.
KS KS I ismet56 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 winesandsmiles dedi: VMWare'i 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Ayrıca VirtualBox ile de oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben buradaki rehbere gore yapiyorum ama orada takiliyor Artı 0 Eksi
winesandsmiles dedi: VMWare'i 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Ayrıca VirtualBox ile de oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben buradaki rehbere gore yapiyorum ama orada takiliyor
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #6 ismet56 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben buradaki rehbere gore yapiyorum ama orada takiliyor Genişletmek için tıkla... Burada sorunun çözümünü vermişler. İnternette başka kaynaklar da mevcut. Oralardan bakarak çözüme ulaşabilirsiniz. Şu an bu konu hakkında pek fazla bilgim yok. Artı 0 Eksi
ismet56 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben buradaki rehbere gore yapiyorum ama orada takiliyor Genişletmek için tıkla... Burada sorunun çözümünü vermişler. İnternette başka kaynaklar da mevcut. Oralardan bakarak çözüme ulaşabilirsiniz. Şu an bu konu hakkında pek fazla bilgim yok.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #7 CMD üzerine gereken komutları girdiniz mi? Artı 0 Eksi
M mhmtgokcen Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 38 13 Haziran 2021 #8 Kurulumu yaptınız mı ? Artı 0 Eksi