VirtualBox ile Rezerve Edilen Key ile Temiz Windows 10 Kurulur mu?

Peki, teşekkürler. Bana kurduktan sonra keyimin özel olup anlamadığına yardımcı olmak adına herkese verilen keyleri söyler misiniz? Eğer uyuşmuyorsa benim keyim olmuş oluyor değil mi?
 
Şimdi diyelim yükselttik, şansımız yaver gitmedi ve herkese sunulan keylerden düştü bahtımıza. Hiçbir zaman lisanslı Windows 10 sahibi olamayacak mıyız? Microsoft'la iletişime geçsek düzelmez mi? Benim yakındığım nokta şu, yükselttikten sonra özel key yoksa Windows 8.1'e döneceğim. Microsoft "Düzeltildi" diye açıklama yaptıktan sonra Windows 7'ye geçip tekrardan Windows 10'a yükseltme yapacağım. :(
 
Lisans işi çok karmaşık durumda şu anda. Korsan kullanan bile geçiyor etkinleştirilmiş şekilde kullanıyor Windows 10'u. Elinde orijinal lisansı olanlar da böyle sürünüyor, mağdur ediliyor. Tam bir fiyasko.
 
Acaba yükseltmeyi indirdiğimiz programlar arasında bir fark olabilir mi? Arkadaşım Windows Update'den indirip yükseltmişti ve spesifik bir key alabilmişti. Ben şuan Media Creation Tool ile indiriyorum ve yükseltme yapacağım. Siz hangi yolla yaptınız acaba?
 
Media Creation Tool ile yapmıştım. Windows Update'den yapıp denemende fayda var aslında. İnternet çok sıkıntı değilse Windows Update'den denesene bir. Daha garanti olur bence o şekilde.
 
Şimdi konu üzerinde arkadaşların da verdiği bilgiler doğrultusunda ufak bir araştırma yaptım. Anakarta göre lisansı kaydediyor sanırım Microsoft. Genel key'lerden biri olsa da sorun değil yani.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı