Silenzio Yoctopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Ben Lenovo G510 kullanıyorum 8 GB RAM i5 4200M işlemcim var. Kali Linux kurdum lakin bende şöyle bir uyarı veriyor, sanırsam BIOS ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ben Lenovo G510 kullanıyorum 8 GB RAM i5 4200M işlemcim var. Kali Linux kurdum lakin bende şöyle bir uyarı veriyor, sanırsam BIOS ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim...
Hırretin Şaş Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Bios'u aç " Virtualization Technology " açman gerekiyor disable ise enable yap düzelir sanallaştırma istiyor. Artı 0 Eksi
Bios'u aç " Virtualization Technology " açman gerekiyor disable ise enable yap düzelir sanallaştırma istiyor.
KS KS Silenzio Yoctopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Hırretin Şaş dedi: Bios'u aç " Virtualization Technology " açman gerekiyor disable ise enable yap düzelir sanallaştırma istiyor. Genişletmek için tıkla... peki hangi kısımda bu acaba Artı 0 Eksi
Hırretin Şaş dedi: Bios'u aç " Virtualization Technology " açman gerekiyor disable ise enable yap düzelir sanallaştırma istiyor. Genişletmek için tıkla... peki hangi kısımda bu acaba
Hırretin Şaş Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 Silenzio dedi: peki hangi kısımda bu acaba Genişletmek için tıkla... advandced de olması lazımdı system advencedmiydi neydi youtubdan bakabilirsin sanallaştırma nasıl etkinleştirilir diye Artı 0 Eksi
Silenzio dedi: peki hangi kısımda bu acaba Genişletmek için tıkla... advandced de olması lazımdı system advencedmiydi neydi youtubdan bakabilirsin sanallaştırma nasıl etkinleştirilir diye
KS KS Silenzio Yoctopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 Hırretin Şaş dedi: advandced de olması lazımdı system advencedmiydi neydi youtubdan bakabilirsin sanallaştırma nasıl etkinleştirilir diye Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kendim buldum hallettim artık çalışıyor Artı 0 Eksi
Hırretin Şaş dedi: advandced de olması lazımdı system advencedmiydi neydi youtubdan bakabilirsin sanallaştırma nasıl etkinleştirilir diye Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kendim buldum hallettim artık çalışıyor
Hırretin Şaş Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #6 Silenzio dedi: Çok teşekkür ederim kendim buldum hallettim artık çalışıyor Genişletmek için tıkla... rica ederim ne demek Artı 0 Eksi
Silenzio dedi: Çok teşekkür ederim kendim buldum hallettim artık çalışıyor Genişletmek için tıkla... rica ederim ne demek
keremdaffy Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 Benim sanallaştırmam açık ancak aynı hata sadece sağ taraftaki vm çalıştırılıyor menüsü biraz farklı. Artı 0 Eksi
Benim sanallaştırmam açık ancak aynı hata sadece sağ taraftaki vm çalıştırılıyor menüsü biraz farklı.