- Makaleler
- 1
Hocam kurulum esnasında hata almıştım. Ondan kaynaklı olabilir mi? Kurulum yaparken paket kurulumu kısmında hata aldım ama devam etmiştim.O konu hakkında hiç bilgim yok, kusura bakmayın![]()
Hocam kurulum esnasında hata almıştım. Ondan kaynaklı olabilir mi? Kurulum yaparken paket kurulumu kısmında hata aldım ama devam etmiştim.O konu hakkında hiç bilgim yok, kusura bakmayın![]()
Olabilir. Tekrar kurmayı dene, aldığın hatayı buraya paylaş.Hocam kurulum esnasında hata almıştım. Ondan kaynaklı olabilir mi? Kurulum yaparken paket kurulumu kısmında hata aldım ama devam etmiştim.
Hocam kurulumu baştan başlatmam için diski silmem gerekiyor sanırım. Bu uzun sürebilir. Açıkcası biraz hevesim kaçtı.Olabilir. Tekrar kurmayı dene, aldığın hatayı buraya paylaş.
MaalesefHocam kurulumu baştan başlatmam için diski silmem gerekiyor sanırım. Bu uzun sürebilir. Açıkcası biraz hevesim kaçtı.
Açmak için girmiştim BIOS'a ama zaten açıkmış.Bios dan sanallaştırma teknolojisini açtın mı? Gerçi açmasan kurmana izin vermezdi diye tahmin ediyorum.
Ejderha logo'su gelmiyormu?@deepin-terminal hocam tekrar kurulum yaptım. Bu sefer hiç orun çıkmadı. Başarıyla bitirdi kurulumu. Ancak sistem yine aynı kaldı. Acaba kurulumdan sonra yapmam gereken bir şey mi var? @Kerem00 hocam sizde yardımcı olabilir misiniz?
Hayır hocam gelmiyor. Daha önce dediğim gibi siyah ekran ve sağ üste yanıp sönen çizgi oluyor. Başka tepki yok.Ejderha logo'su gelmiyormu?
Esc tuşuna basıca kodlar çıkıyormu?Hayır hocam gelmiyor. Daha önce dediğim gibi siyah ekran ve sağ üste yanıp sönen çizgi oluyor. Başka tepki yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.