Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 18 Mart 2021 #1 Arkadaşlar VirtualBox ile macOS kurmaya çalışıyorum. Fakat komut sistemine komutları girince resimdeki hataları alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri resim_2021-03-18_152523.png 89,8 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar VirtualBox ile macOS kurmaya çalışıyorum. Fakat komut sistemine komutları girince resimdeki hataları alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Recep Baltaş 18 Mart 2021 Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3"
Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3"
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #2 Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3" Artı 0 Eksi Çözüm
Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3"
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 18 Mart 2021 #3 Jarvis0 dedi: Arkadaşlar VirtualBox ile macOS kurmaya çalışıyorum. Fakat komut sistemine komutları girince resimdeki hataları alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Belirttiğin dosya yolunun bir başlangıcı yok. Yani "C:\VirtualBox" gibi değil. Artı 0 Eksi
Jarvis0 dedi: Arkadaşlar VirtualBox ile macOS kurmaya çalışıyorum. Fakat komut sistemine komutları girince resimdeki hataları alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Belirttiğin dosya yolunun bir başlangıcı yok. Yani "C:\VirtualBox" gibi değil.
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 18 Mart 2021 #4 Recep Baltaş dedi: Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3" Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düzeldi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kodu yanlış giriyorsunuz. Kod:Panoya kopyala VBoxManage setextradata "macOS Catalina" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3" Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Düzeldi.