VirtualBox, Linux Kernel 5.8 Desteği Kazandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
virtualbox Linux Kernel 5.8 desteği

Yeni VirtualBox güncellemesi, Linux 5.8 çekirdek desteğinin yanında hata düzeltmeleriyle birlikte kullanıma sunuldu. Linus Torvalds’ın daha önce “tüm zamanların en büyük sürümlerinden biri” olarak tanımladığı Linux çekirdeğinin 5.8 sürümünü duyurmasından bu yana bir ay geçti. Sanal işletim sistemleri kullanmamıza olanak tanıyan VirtualBox ise yeni güncellemesiyle birlikte Linux 5.8 çekirdeğine artık destek sunuyor. VirtualBox böylece çekirdeğin […]

Devamı: VirtualBox, Linux Kernel 5.8 Desteği Kazandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

virtualbox Linux Kernel 5.8 desteği

Yeni VirtualBox güncellemesi, Linux 5.8 çekirdek desteğinin yanında hata düzeltmeleriyle birlikte kullanıma sunuldu. Linus Torvalds’ın daha önce “tüm zamanların en büyük sürümlerinden biri” olarak tanımladığı Linux çekirdeğinin 5.8 sürümünü duyurmasından bu yana bir ay geçti. Sanal işletim sistemleri kullanmamıza olanak tanıyan VirtualBox ise yeni güncellemesiyle birlikte Linux 5.8 çekirdeğine artık destek sunuyor. VirtualBox böylece çekirdeğin […]

Devamı: VirtualBox, Linux Kernel 5.8 Desteği Kazandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Güzel içerik, teşekkürler.

Technopat olarak Linux alanında iyileştirmelere gittiğiniz için kendim adına teşekkür ederim. Ancak kullanıcılara tavsiyem, Linux'un donanımlarında nasıl çalışabileceğini test etmek istiyorlarsa, veya bilgisayara kurmadan tecrübe kazanmak, LiveISO ile deneyimlemeleridir. Bilgisayarınıza Linux kurmaya en yakın performansı LiveISO ile Linux kullanmak verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı