Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarıma Mac OS X Yüklerken Aşağıdaki Resimdeki Gibi Bir Hata Alıyorum . Sebebi ve Varsa Çözümünü Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim.
Bu sayfadan girip 3853-Chameleon-2.2svn-r2232.pkg.zip bu dosyayı indirin. Dosyayı açıp 3 kere sürdür dedikten sonra kabul edip sağda yükleme yerini gösterip usb'yi gösterip tamam dedikten sonra solda özelleştir kısmında moduler den 2. sırada Kernel Patcher işaretleyip yükle diyoruz.
Arkadaşlar Sorunu Buldum . İşlemcim Intel® Virtualization Technology ' yi Deskteklemiyor . Sorun Buymuş . Bilgisayarı Değiştirmek Zorundayım Kurmak İçin . Mac OS X kurmak isteyen arkadaşlar ilk önce Bu Listeden Kendi İşlemcisini Bulsunlar . Eğer Listede işlemcinizin karşısında yes yazıyorsa destekler kurabilirsiniz . No derse benim gibi yapacak bişeyiniz yok . Intel® Virtualization Technology List