VirtualBox Mac OS X Yükleme Sorunu - Kernel Panic

Hydrogen

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2013
Mesajlar
81
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarıma Mac OS X Yüklerken Aşağıdaki Resimdeki Gibi Bir Hata Alıyorum . Sebebi ve Varsa Çözümünü Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim.

s7uhh.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleon-2.2svn-r2232 - OSx86.net Hackintosh

Bu sayfadan girip 3853-Chameleon-2.2svn-r2232.pkg.zip bu dosyayı indirin. Dosyayı açıp 3 kere sürdür dedikten sonra kabul edip sağda yükleme yerini gösterip usb'yi gösterip tamam dedikten sonra solda özelleştir kısmında moduler den 2. sırada Kernel Patcher işaretleyip yükle diyoruz.
 
Arkadaşlar Sorunu Buldum . İşlemcim Intel® Virtualization Technology ' yi Deskteklemiyor . Sorun Buymuş . Bilgisayarı Değiştirmek Zorundayım Kurmak İçin :( . Mac OS X kurmak isteyen arkadaşlar ilk önce Bu Listeden Kendi İşlemcisini Bulsunlar . Eğer Listede işlemcinizin karşısında yes yazıyorsa destekler kurabilirsiniz . No derse benim gibi yapacak bişeyiniz yok . :)
Intel® Virtualization Technology List
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı