VirtualBox nasıl kaldırılır?

boshesappppp

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben VirtualBox'ı denetim masaında da uygulamalarımda da göremiyorum ama Windows 10 için silmem gerektiğini gösteren bir yazı çıktı önüme. Uygulamayı nereden bulabilirim bilginiz var mı? Sabahtan beri uğraşıyorum, bulamazsam artık sıfırlayacağım PC'yi.

Merhaba konuyu biraz geç görmüşüm ama ben sorunu nasıl çözdüm şimdi onu açıklayacağım. Abi dosya gezginini aç -görünüme bas -seçeneklere bas-sonra açılan sekmede tekrar görünüme bas-gizli dosya klasörler ve sürücüleri göstere bas-sonra bilgisayarım a bas arama kısmına Virtual box yaz 2 tane sonuç çıkacaktır. Bu 2 dosyayı silersen sorun çözülmüş olur.

Merhaba konuyu biraz geç görmüşüm ama ben sorunu nasıl çözdüm şimdi onu açıklayacağım. Abi dosya gezginini aç -görünüme bas -seçeneklere bas-sonra açılan sekmede tekrar görünüme bas-gizli dosya klasörler ve sürücüleri göstere bas-sonra bilgisayarım a bas arama kısmına Virtual box yaz 2 tane sonuç çıkacaktır. Bu 2 dosyayı silersen sorun çözülmüş olur.
Bana yardımcı oldu

Ben regeditdeki tüm virtualboxları sildim fakat hala olmadı birtane video görmüştüm youtube'da o çalışmıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı