Arkadaşlar merhaba, VirtualBox ile sanal makine kurmak istiyorum fakat kurarken RAM ve depolamaa alanı istiyor. Benim 8 GB RAM'im var makineye 2 GB RAM versem 6 GB RAM'im mi kalır?
Arkadaşlar merhaba, VirtualBox ile sanal makine kurmak istiyorum fakat kurarken RAM ve depolamaa alanı istiyor. Benim 8 GB RAM'im var makineye 2 GB RAM versem 6 GB RAM'im mi kalır?
Hayır, sanal makinedeki işletim sistemine çalıştığı anlarda 2GB RAM kullanması için izin vermiş olursun. Minecraft'ın RAM ayarıyla oynamakla aynı hesap. Giden gelen yok.Arkadaşlar merhaba, VirtualBox ile sanal makine kurmak istiyorum fakat kurarken RAM ve depolamaa alanı istiyor. Benim 8 GB RAM'im var makineye 2 GB RAM versem 6 GB RAM'im mi kalır?
Hocam cevaplarınız için sağ olun peki bu bilgisayarı zorlar mı yani kastırırmı oyunlardaki FPS düzenim düşer mi?
Sana makine CPU ve Disk gücünü kullanır sürekli, arada drop yaşarsın. Sistemin kötüyse çok yaşarsın.Hocam cevaplarınız için sağ olun peki bu bilgisayarı zorlar mı yani kastırırmı oyunlardaki FPS düzenim düşer mi?
Sana makine CPU ve Disk gücünü kullanır sürekli, arada drop yaşarsın. Sistemin kötüyse çok yaşarsın.
RAM miktarı dolarsa da RAM darboğazı olur yine drop yersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.