VirtualBox sanallaştırma açmak zorunlu mudur?

Virtual boxu kurdum.Hocalarım bu ne hatası nasıl çözerim izin mi vermem lazım?
Anladigim kadariyla diski bulamadı, ne yapmalıyım?
IMG_20210321_165330.jpg

Hocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
Hocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
Hocalarım, mesajlarım hep ayni mesaj olarak yayınlanıyor.
@YFK
Sanallaştırma açmak zorunlu sisteme herhangi bir zararı yok.
@deleteaccount123 hocam,açacaktım ama internette işlemci yakabilir, anakart yanabilir yazıyor bazı insanlar. Doğru olduğunu sanmam ama yine de korkutuyor insanı sizce açayım mı? Xp kurarken açmadım ama MacOs kurarken açmaı düşünüyordum. @Yang Mills @kratosdeniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı