YFK
Kilopat
- Makaleler
- 9
Açmak zorundasın.hocalarım emin misiniz? Açmamak benim için daha iyi oluyorsa bir deneyeyim oluyorsa sonra açarım zaten.
Açmak zorundasın.hocalarım emin misiniz? Açmamak benim için daha iyi oluyorsa bir deneyeyim oluyorsa sonra açarım zaten.
Virtual boxu kurdum. Hocalarım bu ne hatası nasıl çözerim izin mi vermem lazım?
Anladigim kadariyla diski bulamadı, ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 933383
Kendi birşey belirledi tamam dedimSanal makineyi yaparken harddisk oluşturdun mu?
Nasıl yani ?Kendi birşey belirledi tamam dedim
Hocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
Hocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
Hocalarım, mesajlarım hep ayni mesaj olarak yayınlanıyor.Hocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
@YFKHocalarım Bana macos için eski sürümlerinin disk dosyasını (iso veya dmg ismi ne bilmiyorum) atabilir misiniz? Stabil ve 500mb ram ile çalışan epey eski surumlerden bahsediyorum.Var ise atabilir misiniz?
@deleteaccount123 hocam,açacaktım ama internette işlemci yakabilir, anakart yanabilir yazıyor bazı insanlar. Doğru olduğunu sanmam ama yine de korkutuyor insanı sizce açayım mı? Xp kurarken açmadım ama MacOs kurarken açmaı düşünüyordum. @Yang Mills @kratosdenizSanallaştırma açmak zorunlu sisteme herhangi bir zararı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.