Çözüldü VirtualBox sanallaştırma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FwwkanTC

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar VirtualBox kullanmak istiyorum fakat işlemci desteklemiyor Core 2 Duo E7400.

Kullanabilir miyim?

Çözüm
Sanal makineler sanallaştırma teknolojisine ihtiyaç duyar. Eski 2. el sanallaştırma destekleyen bir işlemciyi uygun fiyata bulabilirsiniz. Yine de işlemci almayı düşünmüyorsanız tarayıcı üzerinden bir süre sanal makine kullanma imkanı sunan bir site vardı. 5 dakika civarı bir sınırı vardı fakat ücretsiz üyelik ile. Bir de Windows 7 kullandırıyordu sadece ücretsiz üyelikte. Virüs testi için deneyebilirsiniz, 5 dakika yeterse artık. Adını unuttum fakat. Araştırıp bulmayı deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,1 KB · Görüntüleme: 72
İnternetten baktığıma göre, o işlemci sanallaştırma destekliyor. Yanlış bilgilendirmiş olabilirim, girin BIOS'a kontrol edin sanallaştırma varmı yok mu diye

Burada işlemciyle ilgili sanallaştırmayla alakalı bir bilgi bulamadım. Muhtemelen sanallaştırmayı desteklemiyor. Yani BIOS'tan kapalı değil diye düşünüyorum. Fakat tam emin de değilim. BIOS'u kontrol etmekte fayda var.

Burada işlemciyle ilgili sanallaştırmayla alakalı bir bilgi bulamadım. Muhtemelen sanallaştırmayı desteklemiyor. Yani BIOS'tan kapalı değil diye düşünüyorum. Fakat tam emin de değilim. BIOS'u kontrol etmekte fayda var.

BIOS'umda yok fakat kullanabileceğim herhangi bir yol hiç mi yok?

İşlemciyi değiştirmekten başka.

Sanal makineler sanallaştırma teknolojisine ihtiyaç duyar. Eski 2. el sanallaştırma destekleyen bir işlemciyi uygun fiyata bulabilirsiniz. Yine de işlemci almayı düşünmüyorsanız tarayıcı üzerinden bir süre sanal makine kullanma imkanı sunan bir site vardı. 5 dakika civarı bir sınırı vardı fakat ücretsiz üyelik ile. Bir de Windows 7 kullandırıyordu sadece ücretsiz üyelikte. Virüs testi için deneyebilirsiniz, 5 dakika yeterse artık. Adını unuttum fakat. Araştırıp bulmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı