Biostan virutalization technology açtınız mı?Merhaba dostlar VirtualBox kullanmak istiyorum fakat işlemci desteklemiyor Core 2 Duo E7400.
Kullanabilir miyim?
BIOS'tan virutalization Technology açtınız mı?
Maalesef. Bu teknolojiyi desteklemiyorsa açamaz.Hayır direk sanallaştırma desteklemiyor işlemci.
Burada işlemciyle ilgili sanallaştırmayla alakalı bir bilgi bulamadım. Muhtemelen sanallaştırmayı desteklemiyor. Yani BIOS'tan kapalı değil diye düşünüyorum. Fakat tam emin de değilim. BIOS'u kontrol etmekte fayda var.
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Maalesef.BIOS'umda yok fakat kullanabileceğim herhangi bir yol hiç mi yok?
İşlemciyi değiştirmekten başka.
Teşekkürler.Sanal makineler sanallaştırma teknolojisine ihtiyaç duyar. Eski 2. el sanallaştırma destekleyen bir işlemciyi uygun fiyata bulabilirsiniz. Yine de işlemci almayı düşünmüyorsanız tarayıcı üzerinden bir süre sanal makine kullanma imkanı sunan bir site vardı. 5 dakika civarı bir sınırı vardı fakat ücretsiz üyelik ile. Bir de Windows 7 kullandırıyordu sadece ücretsiz üyelikte. Virüs testi için deneyebilirsiniz, 5 dakika yeterse artık. Adını unuttum fakat. Araştırıp bulmayı deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.