M mhdd1212 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Windows 7, Windows XP ve bazı Linux dağıtımlarını denemek için VirtualBox indirecektim ancak lisans politikasında 30 gün içinde ücret alınacak gibi şeyler yazıyordu ve biraz okumama rağmen bir şey anlamadım VirtualBox ücretsiz ve güvenilir mi?
Windows 7, Windows XP ve bazı Linux dağıtımlarını denemek için VirtualBox indirecektim ancak lisans politikasında 30 gün içinde ücret alınacak gibi şeyler yazıyordu ve biraz okumama rağmen bir şey anlamadım VirtualBox ücretsiz ve güvenilir mi?
Çözüm Atakan K 15 Aralık 2024 Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org
Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org
KS KS M mhdd1212 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 Atakan K dedi: Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Genişletmek için tıkla... Peki oradakilerden hangisini indirmeliyim? Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Evet, VirtualBox ücretsiz bir yazılımdır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Downloads – Oracle VM VirtualBox www.virtualbox.org Genişletmek için tıkla... Peki oradakilerden hangisini indirmeliyim?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 mhdd1212 dedi: Peki oradakilerden hangisini indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Platform Packages bölümünden işletim sisteminize uygun olanı indirebilirsiniz, işletim sisteminiz Windows sanırım. Artı 0 Eksi
mhdd1212 dedi: Peki oradakilerden hangisini indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Platform Packages bölümünden işletim sisteminize uygun olanı indirebilirsiniz, işletim sisteminiz Windows sanırım.
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Aralık 2024 #5 Windows hosts ve VirtualBox Extension Pack işinizi görecek dosyalar. Artı 0 Eksi
KS KS M mhdd1212 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 Atakan K dedi: Platform packages bölümünden işletim sisteminize uygun olanı indirebilirsiniz, işletim sisteminiz Windows sanırım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Platform packages bölümünden işletim sisteminize uygun olanı indirebilirsiniz, işletim sisteminiz Windows sanırım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.