VirtualBox üzerinde Ubuntu neden kilitleniyor?

fbr

Decapat
Selam,
VirtualBox üzerine normal bir şekilde Ubuntu 24,04 kuruyorum yeniden başlatana kadar Ubuntu düzgün çalışırken yeniden başlatınca imleç kilitleniyor ve bir daha hiç hareket etmiyor. VirtualBox üzerinde ön izleme kısmında hareketini görüyorum ancak ana ekranda hareket etmiyor Alt+Tab yapınca ön izlemede kaldığım yere geçiyor imleç, sebebi ne olabilir?

Selam,
VirtualBox üzerine normal bir şekilde Ubuntu 24,04 kuruyorum yeniden başlatana kadar Ubuntu düzgün çalışırken yeniden başlatınca imleç kilitleniyor ve bir daha hiç hareket etmiyor. VirtualBox üzerinde ön izleme kısmında hareketini görüyorum ancak ana ekranda hareket etmiyor Alt+Tab yapınca ön izlemede kaldığım yere geçiyor imleç, sebebi ne olabilir?

Wayland ile açıyorsun büyük ihtimalle. Şifre girme ekranında sağ alttaki ayar işaretine tıklayıp ubuntu on xorglu seçeneği seçip şifreni gir.

Wayland ile açıyorsun büyük ihtimalle. Şifre girme ekranında sağ alttaki ayar işaretine tıklayıp Ubuntu on xorglu seçeneği seçip şifreni gir.

Hocam ön izleme ekranına bakarak "Ubuntu on xorg" seçtim şifre girdim ancak değişen olmadı. Yeniden başlatınca zaten tekrar üstteki Ubuntu seçeneğine geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı