Durum göründüğü gibi. USB belleğim görülmüyor. Extension Pack kurulu. Üstteki menüden bağladığımda Windows 10'dan gidiyor. Buna rağmen Windows 7 USB Belleği görmüyor. (Disk yönetiminde de görünmüyor)
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.Hocam dediğiniz gibi yaptım, aradaki tek fark artık USB 3.0 ' da hata veriyor olması. Elinize emeğinize sağlık bu arada. Technopatın sizin gibi insanlara ihtiyacı var.
Paketi kurduktan sonra Windows 7 Mouse Dongle ını çalıştırmaya başladı ama içinde fare imleci gözükmüyor. Ama hala USB bellek görülmüyor. En son sağ altta aygıtlar için aranıyor kutucuğu çıkıyor. Tamamlandıktan sonra Mouse görülüyor ama USB bellek hala görülmüyor.
Hocam dediğiniz gibi yaptım, ama olmadı Elinize emeğinize sağlık bu arada. Technopat'ın sizin gibi insanlara ihtiyacı var.
Paketi kurduktan sonra Windows 7 Mouse Dongleını çalıştırmaya başladı ama içinde fare imleci gözükmüyor. Ama hala USB bellek görülmüyor. En son sağ altta aygıtlar için aranıyor kutucuğu çıkıyor. Tamamlandıktan sonra Mouse görülüyor ama USB bellek hala görülmüyor.
(Dediklerim USB 2.0 için geçerli, USB 3.0'da hala hata dahî yok.)
Teşekkür ederim. Technopat'ı seviyorum. Ayrıca burada yazacaklarımızın ileride başkalarına da yardımcı olacağını düşünüyorum. Mouse'a gelince; eğer bir aygıtı misafir işletim sisteminde kullanırsanız, ana işletim sisteminde kullanamazsınız. USB aygıtlarını aynı anda yalnızca bir işletim sisteminde kullanabilirsiniz. Windows 7 mouse'unuzu tanıyamamış olabilir. Bu konuya yarın tekrar bakacağım.Hocam dediğiniz gibi yaptım, ama olmadı Elinize emeğinize sağlık bu arada. Technopat'ın sizin gibi insanlara ihtiyacı var.
Paketi kurduktan sonra Windows 7 Mouse Dongleını çalıştırmaya başladı ama içinde fare imleci gözükmüyor. Ama hala USB bellek görülmüyor. En son sağ altta aygıtlar için aranıyor kutucuğu çıkıyor. Tamamlandıktan sonra Mouse görülüyor ama USB bellek hala görülmüyor.
(Dediklerim USB 2.0 için geçerli, USB 3.0'da hala hata dahî yok.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.