Çözüldü VirtualBox USB'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeExe4

Centipat
Daha fazla  
Ubuntu'dan Windows'a geçmeye çalışıyorum, ISO dosyasını yazdırmak için sanal makine ile Rufus'dan yazdıracakken sanal makinenin içinde USB'yi görmediğini fark ettim, USB'yi nasıl ekleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ventoy kullanın.

Linux.tar.gz olanı indirin. İndirildiğinde arşivden çıkarın ve Ventoy_Gui_x86x64 olanı çalıştırın (Çalışmazsa sağ tık yapıp özelliklere basın ve "Yürütülebilir." seçeneğini işaretleyin.). Install'e tıklayın ve USB'ye Ventoy'u kurun.

Sonrasında USB'ye ISO dosyasını yapıştırın.
Hocam şuanda açtım ve aynı şekilde USB gozukmuyor
Nasıl gözükmüyor hocam daha az önce USB'ye Ventoy kurduğunuza dair görsel gönderdiniz. Porta tam tutunmuyordur diğer portlara takın veya tam yerleştirdiğinizden emin olun.

Nasıl gözükmüyor hocam daha az önce USB'ye Ventoy kurduğunuza dair görsel gönderdiniz. Porta tam tutunmuyordur diğer portlara takın veya tam yerleştirdiğinizden emin olun.
Hocam kasanın arkasındaki port a taktım normal boot seçeneğini seçtim hata çıktı vim boot gibi bişey vardı onu seçtim ondada USB gozukmuyor

Hocam kasanın arkasındaki port a taktım normal boot seçeneğini seçtim hata çıktı vim boot gibi bişey vardı onu seçtim ondada USB gozukmuyor
BIOS'a girin ve Secure boot seçeneğini açıksa kapatın.

USB'yi boot ederken verdiği hatayı atar mısınız o zaman hocam?

Telefonla çekseniz de olur ekranı.

Buyurun hocam.

Hocam atamıyorum bi dk

Telefonla çekseniz de olur.

Windows Boot Manager.
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1.insert your Windows installation disc and restart your Computer.
2.choose your language settings and then Click Next.
3.Click repair your Computer.

İf you do not have this disc contact your System administrator or Computer manufacturer for assistance.

File: \EFI\Microsoft\Boot\BCD

Status: 0xc000014c.

İnfo: The boot Configuration data for your PC is missing or contains error.

1719495441463.png

Telefonla çekseniz de olur ekranı.
Hocam?

Son düzenleme:
Buyurun hocam.

Hocam atamıyorum bi dk

Windows Boot Manager.
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1.insert your Windows installation disc and restart your Computer.
2.choose your language settings and then Click Next.
3.Click repair your Computer.

İf you do not have this disc contact your System administrator or Computer manufacturer for assistance.

File: \EFI\Microsoft\Boot\BCD

Status: 0xc000014c.

İnfo: The boot Configuration data for your PC is missing or contains error.

Eki Görüntüle 2234320

Hocam?
USB'yi hazırlama işlemine kadar tamam hocam ancak burada aldığınız hata Windows ile ilgili. Bilgi alanıma girmediği için çözemem ancak muhtemelen ISO'yu indirirken internetin stabil olmayışından dolayı hatalı biçimde indi. Önce yeni ISO indirip deneyin, yine olmazsa bu sefer Windows kategorisinde "Windows kurulumunda hata alıyorum." diyerek bu sorunu söyleyin.

USB adımlarınızı veya Ventoy'u kaldırmanıza gerek yok. Şu an yaşadığınız hata Windows ile ilgili. Meselenin Linux ve USB tarafı hâlledilmiş durumda. Dediğim gibi bir de yeni ISO indirip deneyin olmazsa Windows kategorisinde konu açın.

Son düzenleme:
USB'yi hazırlama işlemine kadar tamam hocam ancak burada aldığınız hata Windows ile ilgili. Bilgi alanıma girmediği için çözemem ancak muhtemelen ISO'yu indirirken internetin stabil olmayışından dolayı hatalı biçimde indi. Önce yeni ISO indirip deneyin, yine olmazsa bu sefer Windows kategorisinde "Windows kurulumunda hata alıyorum." diyerek bu sorunu söyleyin.

USB adımlarınızı veya Ventoy'u kaldırmanıza gerek yok. Şu an yaşadığınız hata Windows ile ilgili. Meselenin Linux ve USB tarafı hâlledilmiş durumda. Dediğim gibi bir de yeni ISO indirip deneyin olmazsa Windows kategorisinde konu açın.
Tamamdır teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı