Fark edebileceğiniz bir fark olacağını sanmıyorum. Sanal makineye ayıracağınız çekirdek sayısı, bellek boyutu ve görüntü belleği ile alakalı bunlar.Hangisi daha hızlı onu sordum.
VMware kullanamıyorum CPU'dan dolayı.Virtualbox yerine VMWare kullanabilirsiniz. Virtualbox'dan daha stabil çalışmakta.
O zaman Virtualbox hocam. Ama iyi bir performans beklemeyin. Ayrıca Virtualbox'ın grafik sürücüsünü sanal makinenize kurun.VMware kullanamıyorum CPU'dan dolayı.
"İyi bir performans beklemeyin" yorumunu hangi kaynağa dayanarak yaptığınızı öğrenebilir miyim?O zaman Virtualbox hocam. Ama iyi bir performans beklemeyin. Ayrıca Virtualbox'ın grafik sürücüsünü sanal makinenize kurun.
Kendim çünkü uzun yıllar kullandım. Windows 7, Linux, Windows 10 kullandım. Hiç birinde VMware'ın verdiği performansı vermedi. Kısacası kaynağım benim deneyimim hocam. Bir tarafımdan uydurmuyorum."İyi bir performans beklemeyin" yorumunu hangi kaynağa dayanarak yaptığınızı öğrenebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.