Virtualbox "Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın" hatası

It seems there's no solution bro

Aynı şeyi şu an ben de yaşamaya başladım. Çözüm arıyorum, arkadaş "allan" bile başka bir ülkede bu sorunu yaşayıp bizim forumlara kadar geldiyse, çözebileceğimi hiç sanmıyorum

Merhaba, ben de bu orundan müzdariptim fakat C diskindeki programfiles da dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü.

Bu sorun pcde emilator var ise ondan kaynaklı emilatoru silerseniz sorun gidiyor ama onda silmek mantıksız çözümünüde bulursam ayrıca yazarım

Son düzenleme:
"Dnplayerext2" bu klasörü bulun içindeki her şeyi silin çözüme ulaşırsınız.

Aynı sıkıntı bnde vardı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video işe yaradı.

Merhaba, ben de bu orundan müzdariptim fakat C diskindeki programfiles da dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü.

Microsoft'un kendi içinde bulamadığını sen buldun helal sana be. Sorun düzeldi.

CMD (yönetici açın) > del C:\Program Files\dnplayerext2
Sorunum çözüldü

Arkadaşlar bilgisayarınızda LD Player diye bir emülatör varsa onu silip deneyin. Ben şimdi sorunumu bu şekilde çözdüm!

Programı buldum kendim yüklemediğim halde sizce programı silmeli miyim?
Ben kararımı verdim sileceğim.

Gec olmuş farkındayım ama sorunu cozemediysen veya da cozemeyen başka kişiler görsün diye yazıyorum o acık olduğu için silinemiyor yazan dosyanın icini acacaksınız ve CTRL+a yapıp delete e basacaksınız yönetici izni isteyenleri hepsine uygula deyip devam diyeceksiniz aık olanları da hepsine uygula deyip atla diyeceksiniz ondan sonra güncelleştirme ekranında yenile tuşuna bastıktan sonra güncelleme devam edecektir az once bana da oldu ama cözebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…