Virtualbox "Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın" hatası

Hi, have you solved it? Several monthes later, I come across the same problem. Having been searching for solutions for hours, still can not solve it. Your question is the most similar case to mine. So, it would be grateful if you can share your final solution to this. Thank you.
It seems there's no solution bro
 
Aynı şeyi şu an ben de yaşamaya başladım. Çözüm arıyorum, arkadaş "allan" bile başka bir ülkede bu sorunu yaşayıp bizim forumlara kadar geldiyse, çözebileceğimi hiç sanmıyorum :D

Merhaba, ben de bu orundan müzdariptim fakat C diskindeki programfiles da dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü.
 
Bu sorun pcde emilator var ise ondan kaynaklı emilatoru silerseniz sorun gidiyor ama onda silmek mantıksız çözümünüde bulursam ayrıca yazarım
 
Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Bilgisayarım'da Windows 10 64 Bit 1909 sürümü kullanıyorum ancak Windows 10 2009 H2 sürümüne güncelleme aracı ile güncellemek yapmak istiyorum, her şey tamam. Ancak güncelleme tam bitecek yükleme sona erecek bu hatayı veriyor " VirtualBox Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın "

1. denetim masasında VirtualBox diye bir uygulama yok kaldıramıyorum.
2. VirtualBox'u tekrar kur ardından sil yaptım bu da çözün olmadı.
3. regedit ( kayıt defteri düzenleyicisi ) girdim VirtualBox ile alakalı ne varsa sildim oradada bir şey yok çözüm olmadı.
4. IObit uninstaller ve benzeri temizleme araçları kullandım çözüm olmadı.
5. virüs taraması yaptım tam detaylı çözüm olmadı.
6. kullanıcı hesaplarından hesabı administrator yaptım yine olmadı yerel hesap olarak seçtim olmadı.

- Internette detaylı ne varsa forum site her yere baktım araştırdım çözüm bulamadım sonunda buraya yazmaya karar verdim bana biri yardım edebilir mi acaba rica etsem.

Hata verilen ekran fotografı:
kMZ1bx.png


Eki Görüntüle 760627


Not: Bu kadar uğraşa ne gerek var sıfırla format at diyenler olacaktır bilgisayarımda önemli gerekli programlar uygulamalar var silinmesini istemiyorum. Bu nedenle format atmak istemiyorum.

Aynı sıkıntı bnde vardı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video işe yaradı.
 
Gec olmuş farkındayım ama sorunu cozemediysen veya da cozemeyen başka kişiler görsün diye yazıyorum o acık olduğu için silinemiyor yazan dosyanın icini acacaksınız ve CTRL+a yapıp delete e basacaksınız yönetici izni isteyenleri hepsine uygula deyip devam diyeceksiniz aık olanları da hepsine uygula deyip atla diyeceksiniz ondan sonra güncelleştirme ekranında yenile tuşuna bastıktan sonra güncelleme devam edecektir az once bana da oldu ama cözebildim.
 

Geri
Yukarı