probe resmi Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Windows XP VirtualBox'tan internete bağlamak istiyorum, bağlı gelmiyor.
Çözüm Thomas Musk 30 Mart 2025 probe resmi dedi: Windows XP VirtualBox'tan internete bağlamak istiyorum, bağlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. Makine bölümünden, ayarlar ı seçin. 2- Ağ bölümüne gelip, ayarları bu şekil yapın.
probe resmi dedi: Windows XP VirtualBox'tan internete bağlamak istiyorum, bağlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. Makine bölümünden, ayarlar ı seçin. 2- Ağ bölümüne gelip, ayarları bu şekil yapın.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 probe resmi dedi: Windows XP VirtualBox'tan internete bağlamak istiyorum, bağlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. Makine bölümünden, ayarlar ı seçin. 2- Ağ bölümüne gelip, ayarları bu şekil yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
probe resmi dedi: Windows XP VirtualBox'tan internete bağlamak istiyorum, bağlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. Makine bölümünden, ayarlar ı seçin. 2- Ağ bölümüne gelip, ayarları bu şekil yapın.
KS KS probe resmi Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 @Thomas Musk oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi