L leaf06 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #11 editbs00 dedi: VirtualBox'a giren virüs normal bilgisayarıma bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bulaşırsa bile temizleyebiliyorsun.
editbs00 dedi: VirtualBox'a giren virüs normal bilgisayarıma bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bulaşırsa bile temizleyebiliyorsun.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #12 Girdap dedi: Çok güzel soruymuş. Harbi üzerinde düşünerek cevap verdiğim bir soru oldu uzun zamandır. Eğer bir USB'yi VM ile normal OS'un arasında taşımadığın sürece VM'nin depolaması dışarıya kapalı olduğundan bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafa bakar mısınız? Atlas Olta dedi: Dosya aktarımı kapalı ve internet bağlantısı yok ise hayır. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafa bakar mısınız?
Girdap dedi: Çok güzel soruymuş. Harbi üzerinde düşünerek cevap verdiğim bir soru oldu uzun zamandır. Eğer bir USB'yi VM ile normal OS'un arasında taşımadığın sürece VM'nin depolaması dışarıya kapalı olduğundan bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafa bakar mısınız? Atlas Olta dedi: Dosya aktarımı kapalı ve internet bağlantısı yok ise hayır. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafa bakar mısınız?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 18 Çözümler 41 19 Nisan 2023 #13 Ortak Paylaşımlı dosyanız yok, olmadığı sürece iki bölge arasında köprü kurmuyorsunuz böylece Virüs VM'nin içinde olduğunu anlayamıyor.
Ortak Paylaşımlı dosyanız yok, olmadığı sürece iki bölge arasında köprü kurmuyorsunuz böylece Virüs VM'nin içinde olduğunu anlayamıyor.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #14 Girdap dedi: Ortak Paylaşımlı dosyanız yok, olmadığı sürece iki bölge arasında köprü kurmuyorsunuz böylece Virüs VM'nin içinde olduğunu anlayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım fotoğrafta sorun yoksa virüsü indirip internet bağlantımı söküp virüsü açacağım bulaşmaz değil mi?
Girdap dedi: Ortak Paylaşımlı dosyanız yok, olmadığı sürece iki bölge arasında köprü kurmuyorsunuz böylece Virüs VM'nin içinde olduğunu anlayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım fotoğrafta sorun yoksa virüsü indirip internet bağlantımı söküp virüsü açacağım bulaşmaz değil mi?
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Nisan 2023 #15 Jack İşte dedi: Dosya aktarımı ile alakalı bir ayarı açmadıysanız hayır. İnternet bağlantısı konusunda sanal makine zaten VPN görevi görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VPN görevi falan görmüyor yanlış bilgi verdin.
Jack İşte dedi: Dosya aktarımı ile alakalı bir ayarı açmadıysanız hayır. İnternet bağlantısı konusunda sanal makine zaten VPN görevi görüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VPN görevi falan görmüyor yanlış bilgi verdin.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 18 Çözümler 41 19 Nisan 2023 #16 editbs00 dedi: Hocam attığım fotoğrafta sorun yoksa virüsü indirip internet bağlantımı söküp virüsü açacağım bulaşmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok çok düşük bir ihtimal verebilirim bun eğer sadece VM makinalardan dışarı sızmak için özelleştirilmiş bir yazılımdan bahsetmiyorsak hayır bulaşmaz.
editbs00 dedi: Hocam attığım fotoğrafta sorun yoksa virüsü indirip internet bağlantımı söküp virüsü açacağım bulaşmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok çok düşük bir ihtimal verebilirim bun eğer sadece VM makinalardan dışarı sızmak için özelleştirilmiş bir yazılımdan bahsetmiyorsak hayır bulaşmaz.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #17 Girdap dedi: Çok çok düşük bir ihtimal verebilirim bun eğer sadece VM makinelardan dışarı sızmak için özelleştirilmiş bir yazılımdan bahsetmiyorsak hayır bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Bonzibudyy virüsü hocam
Girdap dedi: Çok çok düşük bir ihtimal verebilirim bun eğer sadece VM makinelardan dışarı sızmak için özelleştirilmiş bir yazılımdan bahsetmiyorsak hayır bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Bonzibudyy virüsü hocam
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #18 editbs00 dedi: Bonzibudy virüsü hocam. Genişletmek için tıkla... Bonzi Budy şuan virüs içermiyor ki, ben ana makinemde kullanıyorum. Sunucuları kapandığından beri virüs içermiyor Bonzi Buddy.
editbs00 dedi: Bonzibudy virüsü hocam. Genişletmek için tıkla... Bonzi Budy şuan virüs içermiyor ki, ben ana makinemde kullanıyorum. Sunucuları kapandığından beri virüs içermiyor Bonzi Buddy.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Nisan 2023 #19 editbs00 dedi: Bonzibudyy virüsü hocam. Genişletmek için tıkla... Hahaha o mu dostum kur bir şey olmaz dosya paylaşımı kapat yeterli. Ancak, başka işiniz mi yok tarihi zararlıyı çalıştıracaksın?
editbs00 dedi: Bonzibudyy virüsü hocam. Genişletmek için tıkla... Hahaha o mu dostum kur bir şey olmaz dosya paylaşımı kapat yeterli. Ancak, başka işiniz mi yok tarihi zararlıyı çalıştıracaksın?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #20 editbs00 dedi: VirtualBox'a giren virüs normal bilgisayarıma bulaşır mı? Eki Görüntüle 1746362 Genişletmek için tıkla... Dosya aktarımı kapalı ise birşey olmaz diye düşünüyorum.
editbs00 dedi: VirtualBox'a giren virüs normal bilgisayarıma bulaşır mı? Eki Görüntüle 1746362 Genişletmek için tıkla... Dosya aktarımı kapalı ise birşey olmaz diye düşünüyorum.