Çözüldü VirtualBox'a Mac'in ilk sürümü yüklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bende macOS kurmak istiyorum bilgisayarıma, sanal makineye kurabilirsem daha iyi olur yönlendirir misiniz?
Ayrı konu açın, yardımcı olayım. Hangi macOS sürümünü kurmak istediğinizi de belirtin. En günceli Big Sur şu an.

MacOS'in Mavericks'den önceki sürümleri ücretliydi. Eğer önceki sürümler den birini kurmak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekçesini unutmayalım. Eski iAtkos dağıtımlarını web üzerinde bulup daha sonra o dağıtımları sanal makineye kurabilirsiniz.

MacOS'in Mavericks'den önceki sürümleri ücretliydi. Eğer önceki sürümlerden birini kurmak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekçesini unutmayalım. Eski iAtkos dağıtımlarını web üzerinde bulup daha sonra o dağıtımları sanal makineye kurabilirsiniz.

Macintosh kurmak istiyordum ama kurdum merak etmeyin.
Mini vmac diye bir şey varmış Apple emulatoru onu kurdum nostalji yaşıyorum şu an :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı