Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Merhaba daha önce hiç başıma gelmedi Discord üzerinden 1.5€'ya Prime account satan bir yer buldum ve denemek için satın aldım. Gerçekten işe yarıyor ve sorunsuzca hesaplara girebiliyorsunuz fakat işin garip tarafı herhangi bir kullanıcı adı, e-mail ya da şifre verilmiyor. Verilen tek şey bir tane giriş kodu ve o giriş kodunu girdiğinizde otomatik olarak hesaba giriş yapıyor. Ek olarak verilen kodu kullanmak için bir program. Görünüşü ise bu şekilde:
Kaspersky ile tarattığımda herhangi bir sonuç alamadım ya da program açıkken tarattığımımda tamamen temiz gözüküyor fakat VirusTotal'a attığımda sandbox üzerinde şüpheli gözüktü. Steam hesaplarının cookie gibi bir şeyini çalıyor olabilir mi? Ya da Steam hesabına kullanıcı adı ve şifre olmadan girmek mümkün mü? Yeni bir virüs türü geliştirilmiş olabilir mi mesela bu virus o kadar hızlı ki Anti-Virüs daha tespit bile edemiyor saniyeler içinde istediği bilgiyi çalıyor gibi.
Kaspersky ile tarattığımda herhangi bir sonuç alamadım ya da program açıkken tarattığımımda tamamen temiz gözüküyor fakat VirusTotal'a attığımda sandbox üzerinde şüpheli gözüktü. Steam hesaplarının cookie gibi bir şeyini çalıyor olabilir mi? Ya da Steam hesabına kullanıcı adı ve şifre olmadan girmek mümkün mü? Yeni bir virüs türü geliştirilmiş olabilir mi mesela bu virus o kadar hızlı ki Anti-Virüs daha tespit bile edemiyor saniyeler içinde istediği bilgiyi çalıyor gibi.