Kanka dikkat et amma kötü şeye bulaşmışsın RAT girmiş olabilir PC varsa tak telefonu sıfırla fabrika ayarlarına döndürmek temizlemez temizlese bile riske girilmez işletilirsin başın derde girer en iyisi PC varsa tak pcne sıfırla yoksa da bilgisayarcıya götür.
Genelde mobil cihazlarda çalışan zararlı yazılımlar farklı platformlara etki etmez, fakat komplike senaryolarda cihaz depolamasına bir tetikleyici ekleyerek PC üstüne de bulaşma ihtimali var.Kendi PCsine taktığında PC yede virüs girmez mi?
telefondaki virüs pcye zarar vermezKendi PCsine taktığında PC yede virüs girmez mi?
Genelde mobil cihazlarda çalışan zararlı yazılımlar farklı platformlara etki etmez, fakat komplike senaryolarda cihaz depolamasına bir tetikleyici ekleyerek PC üstüne de bulaşma ihtimali var.
Uğraşırlar, uğraştılar. Karşılaşmadığım bir olay hakkında yorum yapmam.O kadar uğraşmazlar.
Fotoğraflarınız bir defa silindiyse ve format attıysanız geri getiremezsiniz. DiskDigger deneyebilirsiniz en iyi ihtimalle, Play Store'da var uygulama. Bir ihtimal getirebilir.Başka türlü nasıl çözüm bulabiliriz.
Fotoğraf için değil, virüs konusunda fabrika ayarlarına sıfırladım. VPN kullanıyordum ekrana reklamlar geliyordu. Dikkate almadım sonuç bu.Fotoğraflarınız bir defa silindiyse ve format attıysanız geri getiremezsiniz. DiskDigger deneyebilirsiniz en iyi ihtimalle, Play Store'da var uygulama. Bir ihtimal getirebilir.
Bunun haricinde profesyonel veri kurtarma şirketleri yardımcı olabilir bu aşamadan sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.