Virüs bulaşan telefona ne yapılmalı?

efer12

Hectopat
Telefonuma virüs bulaştı, WhatsApp hesabım işletme oldu onu aldım. Telegram açılmış adıma. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Banka hesaplarını veya fotoğraflar için ne yapayım? Çözüm öneriniz nelerdir?

Fotoğraflarınızı bir yere kaydetmediyseniz artık onlar için yapılabilecek bir şey yok. Hesaplara gelirsek, hepsinin şifresini değiştirin ve oturum açılan bitin cihazlarda oturumları kapatın.

kanka dikkat et amma kötü şeye bulaşmışsın rat girmiş olabilir pc varsa tak telefonu sıfırla fabrika ayarlarına döndürmek temizlemez temizlese bile riske girilmez işletilirsin başın derde girer en iyisi pc varsa tak pcne sıfırla yoksa da bilgisayarcıya götür

Kanka dikkat et amma kötü şeye bulaşmışsın RAT girmiş olabilir PC varsa tak telefonu sıfırla fabrika ayarlarına döndürmek temizlemez temizlese bile riske girilmez işletilirsin başın derde girer en iyisi PC varsa tak pcne sıfırla yoksa da bilgisayarcıya götür.

Kendi PCsine taktığında PC yede virüs girmez mi?

Kendi PCsine taktığında PC yede virüs girmez mi?
Genelde mobil cihazlarda çalışan zararlı yazılımlar farklı platformlara etki etmez, fakat komplike senaryolarda cihaz depolamasına bir tetikleyici ekleyerek PC üstüne de bulaşma ihtimali var.

Başka türlü nasıl çözüm bulabiliriz.
Fotoğraflarınız bir defa silindiyse ve format attıysanız geri getiremezsiniz. DiskDigger deneyebilirsiniz en iyi ihtimalle, Play Store'da var uygulama. Bir ihtimal getirebilir.

Bunun haricinde profesyonel veri kurtarma şirketleri yardımcı olabilir bu aşamadan sonra.

Fotoğraflarınız bir defa silindiyse ve format attıysanız geri getiremezsiniz. DiskDigger deneyebilirsiniz en iyi ihtimalle, Play Store'da var uygulama. Bir ihtimal getirebilir.

Bunun haricinde profesyonel veri kurtarma şirketleri yardımcı olabilir bu aşamadan sonra.
Fotoğraf için değil, virüs konusunda fabrika ayarlarına sıfırladım. VPN kullanıyordum ekrana reklamlar geliyordu. Dikkate almadım sonuç bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı