Virüs bulaştığı nasıl anlaşılır?

Obry32

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi ben oyun indirmek istedim ve beni reklam gibi bir yere attı. Reklam olduğunu fark edemedim ve indirdim.
İndirdiğim dosyanın ismi ise benim istediğim oyun ile aynı isme sahipti ve bende buna kandım. Sonra indirdim ve dosyanın içinde bulunan.
"Application.exe" uzantısını çalıştırdım ve "EULA" isimli bir ekran karşıma geldi ve sanki oyun indirirken gelen setup ekranlarına benziyordu. Sonra.
Bunu "decline" tuşuna basarak reddettiğim halde kendi kendine farklı uygulamalar indirdi. Hemen indirdiği tüm uygulamaları sildim ve Avast kullandığım.
İçin tam tarama yaptım. Herhangi bir şey çıkmadı. Ama içim rahat etmediği için sistem geri yüklemesi yaptım ve 3 saat önceye geri yükledim. Sonra malwarebyte Anti-Virüs uygulamasını indirip onunla da 1-2 kere tam tarama yaptım ve bir şey çıkmadı. Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Sizce 1 gün bekleyip ne olduğunu mu gözlemleyeyim yoksa format mı atayım?

Hocam taramaları yapmışsınız bir de Kaspersky ile tarayın ama tam tarama yapın eğer içinize sinmiyorsa format atabilirsiniz.

yok virüs falan.

Dostum görev yöneticisinde şüphelendiğin uygulamaları webde tarat, Kaspersky ile tara Avast'ın kendisi virüs zaten.

Dostum görev yöneticisinde şüphelendiğin uygulamaları webde tarat, Kaspersky ile tara Avast'ın kendisi virüs zaten.
Hocam görev yöneticisinde süphelendiğim uygulamaları webde tarattım. bazıları Windows'un bazırları ise MalwareByte'ın çıktı. O yüzden pek bir sıkıntım yok o yönden yana. Fakat Kaspersky nasıl indireceğim hakkında pek bilgim yok az önce bir dost link attı ordan indirmeyi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…