Virüs bulaştığı nasıl anlaşılır?

Hocam görev yöneticisinde süphelendiğim uygulamaları webde tarattım. Bazıları Windows'un bazırları ise malwarebyte'ın çıktı. O yüzden pek bir sıkıntım yok o yönden yana. Fakat Kaspersky nasıl indireceğim hakkında pek bilgim yok az önce bir dost link attı oradan indirmeyi deneyeceğim.

Sıcaklıkları gözlemle, anormal mi? Mining vs.

Cevap belli hocam. İndirdiğin uygulama, oyun neyse onu internete araştırıyorsun. Önüne virüs falan çıkarsa, güvenli olmadığı çıkarsa, Revo Uninstaller ile oyunu siliyorsun. Sildiysen burayı atla. Kaspersky ile tam tarama at. Bir şey bulamadıysa, oyuna ait dosyaları sil. Hâlâ içine bir şey sinmediyse, format at geç. Ama şunu bil, mining yapılıyorsa veya Görev Yöneticisi'nde ismini bilmediğin bir uygulama varsa ve Kaspersky tam tarama attıysan, sonuç bulamadıysa, bunlar yok demektir hocam. Görev Yöneticisi'nde gözüken kötü amaçlı program tam taramadan kaçacak mı? Sana dediğim gibi, oyunun ismini arat. Kötü şeyler çıkarsa, sana kalmış.

Cevap belli hocam. İndirdiğin uygulama, oyun neyse onu internete araştırıyorsun. Önüne virüs falan çıkarsa, güvenli olmadığı çıkarsa, Revo Uninstaller ile oyunu siliyorsun. Sildiysen burayı atla. Kaspersky ile tam tarama at. Bir şey bulamadıysa, oyuna ait dosyaları sil. Hâlâ içine bir şey sinmediyse, format at geç. Ama şunu bil, mining yapılıyorsa veya Görev Yöneticisi'nde ismini bilmediğin bir uygulama varsa ve Kaspersky tam tarama attıysan, sonuç bulamadıysa, bunlar yok demektir hocam. Görev Yöneticisi'nde gözüken kötü amaçlı program tam taramadan kaçacak mı? Sana dediğim gibi, oyunun ismini arat. Kötü şeyler çıkarsa, sana kalmış.
Hocam olay yaşandığı günden üzere uzun zaman geçmedi ve o zamandan beridir görev yöneticisini kontrol ediyorum. mining vs. bulunduğunu sanmıyorum. gözümden kaçmaması için tekrar tekrar bakıyorum. ilk olduğunda değişik uygulamalar indirmişti o uygulamaları sildim ve dosyalarını da beraberinde sildim. şuanda Kaspersky kurmayı deniyorum. Kurduktan sonra da tam tarama yapacağım

Hocam olay yaşandığı günden üzere uzun zaman geçmedi ve o zamandan beridir Görev Yöneticisi'ni kontrol ediyorum. Mining vs. bulunduğunu sanmıyorum. Gözümden kaçmaması için tekrar tekrar bakıyorum. İlk olduğunda değişik uygulamalar indirmişti o uygulamaları sildim ve dosyalarını da beraberinde sildim. Şu anda Kaspersky kurmayı deniyorum. Kurduktan sonra da tam tarama yapacağım.

Tamam hocam yani temiz sisteminiz ama çok endişe ediyorsanız ve bir değişiklik vs hissederseniz format atın.

Son bir not geçeyim, AVG, Norton, Avast gibi uygulamalar kullanmanızı önerrmem. Kaçak sisteme iniyorlar.

Tamam hocam yani temiz sisteminiz ama çok endişe ediyorsanız ve bir değişiklik vs hissederseniz format atın.

Son bir not geçeyim, AVG, Norton, Avast gibi uygulamalar kullanmanızı önerrmem. Kaçak sisteme iniyorlar.
Hocam avastı neden kimse önermiyor çok popülerdi. Benim sistemi zorlamıyor ve iyi iş çıkartıyor.

Hocam Avast'ı neden kimse önermiyor çok popülerdi. Benim sistemi zorlamıyor ve iyi iş çıkartıyor.

Hocam Windows 32'deki bir dosyayı virüs bulduktan sonra sildim ve Kaspersky yukledim, normalde Avast ile tarağımda virüs yok iken kaaspersky ile taradığımda 3 5 trojan cıktı yani çok da iyi is yapmıyor. Ve crack oyun falan indirirken kaçak inebiliyor.

Hocam Windows 32'deki bir dosyayı virüs bulduktan sonra sildim ve Kaspersky yukledim, normalde Avast ile tarağımda virüs yok iken kaaspersky ile taradığımda 3 5 trojan cıktı yani çok da iyi is yapmıyor. Ve crack oyun falan indirirken kaçak inebiliyor.
Testlere göre iyi virüs bulsa da bitdefender daha iyi diyorlar indirmeli miyim sence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı