Çözüldü Virüs donanıma zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schwagos

Decipat
Arkadaşlar atıyorum bir oyun indirdik ve oyunun içinde herhangi bir virüs var ve oyunu oynuyoruz, oynarken de bir virüs devreye giriyor diyelim bu virüs veya herhangi bir virüs işlemciye, ekran kartına vs. zarar verebilir mi? Oyunun VirusTotal linkinde herhangi bir şey çıkmadı fakat oyunun grafikleri iyi olmamasına rağmen ekran kartım gereksiz ısınıyor gibi. 54 derece ve işlemci kullanımı %20 idi ilk girdiğimde sonrasını hatırlamıyorum (RDR1) şimdiden teşekkürler. Ve ek olarak setup dosyasında 2 tane virüs var gözüküyor ama false positive diye düşünüyorum. Buyurun setup dosyasının VirusTotal linki aşağıda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Virus donanıma zarar vermez.
Repack olduğu için bu uyarıları vermiş antivirus yazılımları. Davranışında bir sıkıntı göremedim.
Yanlış bilgi
Link false positive, sıkıntı yok. Evet virüs varsa her donanımınıza zarar verebilir(zarardan kastım her donanımınızı kendisi için kullanabilir anlamında idi, aşağıdaki yazıya ithafen.). RDR1 optimizasyonu çok başarısız şekilde çıktı. Normalde binmemesi gereken bir miktarda yük biniyorsa sebebi bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Link false positive, sıkıntı yok. Evet virüs varsa her donanımınıza zarar verebilir. RDR1 optimizasyonu çok başarısız şekilde çıktı. Normalde binmemesi gereken bir miktarda yük biniyorsa sebebi bu.

Teşekkürler hocam ama sistemimde hiçbir terslik yok ekran kartımda bir olay var yük olmadıkça fanları çalıştırmıyor ve bostayken gözlemlediğim kadarıyla fan dönmüyor ve herhangi bir fazla fan dönme olayı yok.

Repack olduğu için bu uyarıları vermiş antivirus yazılımları. Davranışında bir sıkıntı göremedim.

Çözüm

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı