Virüs formatla düzelir mi?

agshin45

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bilgisayarıma tahmin ediyorum ki crack yazılımdan virüs bulaştı. Birçok yöntem denedim. mrt.exe çalışmadı bilgisayarda yok. Arama motoruna Avast, Kaspersky yazdığım anda tarayıcı kapanıyor. Başka ne yapılır? Formatla düzelir mi?

Herkese merhaba. Bilgisayarıma tahmin ediyorum ki crack yazılımdan virüs bulaştı. Birçok yöntem denedim. mrt.exe çalışmadı bilgisayarda yok. Arama motoruna Avast, Kaspersky yazdığım anda tarayıcı kapanıyor. Başka ne yapılır? Formatla düzelir mi?

Formatla düzelmeyen virüs sayısı nadirdir. Bu virüs temizlenecektir format atın.

Önce bir BİOS update ve Format usb'si hazırlayın.
Öncelikle format ekranına gelin diskleri silin.( ilerlemeyin buradan sonrasına )
Ardından yeniden başlatarak bios update yapın.
Tekrar format ekranına gelerek devam ettirin.
Bu şekil çözebilirsiniz.

Önce bir BIOS Update ve Format USB'si hazırlayın.
Öncelikle format ekranına gelin diskleri silin.( ilerlemeyin buradan sonrasına )
Ardından yeniden başlatarak BIOS Update yapın.
Bu şekil çözebilirsiniz.

Bu kadar uğraşılması gerektiğini düşünmüyorum ilk başta. Format denesin direkt ilk önce çok yüksek ihtimalle gider virüs.

Önce bir BIOS Update ve Format USB'si hazırlayın.
Ardından yeniden başlatarak BIOS Update yapın.
Bu şekil çözebilirsiniz.

USB'siz format diye bir şey var. Öyle atsam olmaz mı?

Usbsiz format diye bir şey var . Öyle atsam olmazmı?
Olmaz hocam. Zaten usb yide başka bilgisayardan hazırlamalısınız. Olmamasının nedeni siz ya sıfırlamaktan bahsediyorsunuz ya da diske isoyu yazdırmaktan. Format usb sinin windpws ile iletişime geçmemesi lazım. Yoksa o ysbyede virüs bulaşabilir ve formatın mantığı kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı