Virüs giren bilgisayara ne yapılmalı?

7dakikalık öğretici videolar var, çok basit format atmak izleyip format atın kurtulun. Şifreleri umarım temiz olan başka bir cihazdan değiştirmişsinizdir ve virüslü cihazdan giriş yapmamışsınızdır.

Kasma donmayi test ettikten sonra nasıl format atilir araştıracağım zaten. Kasma donma olacagini sanmiyorum yine de.

Sifreleri telefonumdan degistirip aklima gelen her yerde telefonuma bildirim gelecek sekilde ayarlar yaptim. Bilgisayarimi sadece virus taramasi icin kullanmistim simdi de kasma var mi diye test edip formata bakacağım.

Format atmanız çok ama çok iyi olur büyük ihtimalle gider ayrıca neden format atmadığınız merak ettim söyleyebilir misiniz?

Format atmanız çok ama çok iyi olur büyük ihtimalle gider ayrıca neden format atmadığınız merak ettim söyleyebilir misiniz?

Internetim fazla iyi degil, oyunlari vesaire yuklemesi cok uzun suruyor.

Format icin Ethernet kablosu sart mi? Ethernet kablom yok. Laptop kullanıyorum bu arada.

Son düzenleme:
Internetim fazla iyi degil, oyunlari vesaire yuklemesi cok uzun suruyor.

Format icin Ethernet kablosu sart mi? Ethernet kablom yok. Laptop kullanıyorum bu arada.

Windows 10-11 de gerekli değil. Wi-Fi sürücüsünü kendisi yüklüyor, ben bir sorun yaşamadım laptopta.

Crackli oyun indiriyorsanız ne indirdiğinizi bilemezsiniz. Hele bilinmedik bir siteden yaptıysanız vay halinize. Acil format atın. Virus yazılımları bu konuda size yardim edemeyebilir.

Crackli oyun indiriyorsanız ne indirdiğinizi bilemezsiniz. Hele bilinmedik bir siteden yaptıysanız vay halinize. Acil format atın. Virus yazılımları bu konuda size yardim edemeyebilir.

Bu sitede cikmaz cok deyip buradan gordugum bir iki linke bakmistim. Kaspersky ve Malwarebytes ile onume cikan her seyi sildim simdi format atacağım.

Format attim ve hesaplara teker teker girerken Steam pazarinda CS skinlerimin satildigini, 2.33 dolarimin calindigini fark ettim. Bunlari geri alabiliyor muyuz Steam'e ulasip?

Zannetmiyorum ama steam desteğe mesaj atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…