ege.08
Centipat
Daha fazla
Merhaba, bugün Discord'uma farklı bir ülkeden ve tarayıcıdan girilip ekli olan herkese sahte Steam Link'leri atıldığını gördüm, ben de direkt şifrelerimi sıfırlayıp virüs taraması yapacaktım ancak Defender'da "BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip" bu hata çıktığından dolayı Defender'a giremedim, ben de direkt IP reset ve format attım. Temiz kurulum yaptıktan sonra Defender'ı tekrar açmayı denediğimde aynı hata ile karşılaştım, görev çubuğunda Defender ayrıca kırmızı çarpı olarak gözüküyordu. Ben de bilgisayarımda aktif bir virüs var mı diye kontrol etmek için Kaspersky indirdim, kırmızı olan çarpı yeşile döndü fakat tekrar denediğimde Defender'ı açamadım. (Kaspersky taramasında hiçbir şey çıkmadı, temizdi bilgisayar.)
Bu olanlara pek anlam veremediğimden yazıyorum, sizce şu an ne yapmalıyım? Bilgilerim, bilgisayarım ve hesaplarım güvende mi?
Bu olanlara pek anlam veremediğimden yazıyorum, sizce şu an ne yapmalıyım? Bilgilerim, bilgisayarım ve hesaplarım güvende mi?