undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 1 Mayıs 2021 #31 Silinen üye dedi: İşletim sistemiyle vahiy yoluyla mı iletişime geçiliyor? Var mı bu virüslerin özel isimleri falan bildiğiniz? Bir araştıralım bizde. Genişletmek için tıkla... AutoOpen.Win32.Generic
Silinen üye dedi: İşletim sistemiyle vahiy yoluyla mı iletişime geçiliyor? Var mı bu virüslerin özel isimleri falan bildiğiniz? Bir araştıralım bizde. Genişletmek için tıkla... AutoOpen.Win32.Generic
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #32 Hocam bu kendi kendi açıyor dediğiniz virüsleri kim yapıyor devlet maaş versin Amerika'nın datalarını çalalım.
Hocam bu kendi kendi açıyor dediğiniz virüsleri kim yapıyor devlet maaş versin Amerika'nın datalarını çalalım.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #33 karambyte dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Buradan indirdim. Total linki ise VirusTotal Genişletmek için tıkla... Güvenilir duruyor. VirusTotal'de dosyaya eksi atan üyeyi de takmayın. Kendisi undetected dosyaya Ransomware diyen bir tip.
karambyte dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Buradan indirdim. Total linki ise VirusTotal Genişletmek için tıkla... Güvenilir duruyor. VirusTotal'de dosyaya eksi atan üyeyi de takmayın. Kendisi undetected dosyaya Ransomware diyen bir tip.
therealresulsann Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Yer Norveç, OSLO Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Boş işler müdürü 1 Mayıs 2021 #34 Dosyayı açmazsanız virüs bulaşmaz.