Bilemiyorum acaba sosyal bir medya olduğu için mi, ama bu kabul etme durumunu real hayatta yapıyorsan gelişme var demektir. Çünkü arkadaşım hiçbir şekilde bunu kabul etmiyor. Takıntı olarak anlamak yerine şunlara kayıyor; "sen bilmiyorsun ben senelerdir neden terliyorum" mesela: )) hani konu virüs konusu olsa ve ben kendisinin fazladan takıntı yaptığını açıklasamda anlamak istemiyor ve bu şekilde reaksiyonlar veriyor. Dışarıda hiçbir yerde oturmuyor. Kirli diye öyle tepki veriyor, ama kendisine sorduğum zaman "dışarıda oturmasını sevmiyorum" diyor. E bizim eve geliyor birlikte en az 1 saat işimiz oluyor; "ben dışarıda bekliyorum" diyor. 1 saatten fazla kapının önünde beklediğini bilirim. Bu anlattığım abartı değil ve gerçek. Ortalaması yarım saat bekliyor
yahu mouse'uma kolanyağ döktü gerçekten. Hani aldı ve döktü. "bir şey olmaz ben kendi mouse'uma yıllardır yapıyorum ve bir şey olmadı hiç" diyor. Evinde de böyle. Kendi eşyalarına karşı, kullandığı bilgisayar parçalarına karşı. Ama mesela tavukları var, onları alır kucağına oynar, kedileri alır kucağına oynar. Anlam veremiyorum bu nasıl bir takıntıdır.