Merhaba dostlar. Sizlere sorum bilgisayarım birkaç gündür daha yavaş işlem yapıyor. Virüs taramasını hangi uygulama üzerinden nasıl yapmamız gerekiyor? Anti-Virüs uygulaması indirirken virüs bulaştırmak istemiyorum
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
%100 anlaşılmıyor. Çok nadiren lanet olası virüsleri hem taramalar algılayamıyor hem de el ile araştırarak bir ipucu bulamıyorsunuz. Ben o şekilde 1 ay içimde bir şüphe ile kullandım bilgisayarımı indirdiğim bir dosya nedeniyle, sonunda fare imleci üzerindeki mavi yükleme zımbırtısı 2'de 1 gelmeye başlayınca kökten format attım rahat ettim.
Merhaba dostlar. Sizlere sorum bilgisayarım birkaç gündür daha yavaş işlem yapıyor. Virüs taramasını hangi uygulama üzerinden nasıl yapmamız gerekiyor? Anti-Virüs uygulaması indirirken virüs bulaştırmak istemiyorum
*Bir virüsün etkileri bilgisayarda anormal yavaşlama. *Bilgisayarın kilitlenmesi. *Dosyaların anormal sesler/görsel davranışlar göstermesi, normalde açılan dosyaların açılmaması ya da bilgisayarınızın isteğiniz dışında işlemler yapmaya başlaması şeklinde kendini gösterebilir. *Rastgele DOS işletim sistemine dönmesi.