RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar Windows Defender bu hatayı veriyor ve arada CMD ekranı açılıyor. Nasıl virüsü silerim. Dosya Ekleri 1638989251704.png 18,2 KB · Görüntüleme: 211 1638989296326.png 11 KB · Görüntüleme: 170 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021
Çözüm freakcnsl 8 Aralık 2021 RUSTfgh dedi: Hocam virüsleri sildi AVG şimdi Windows Defender açılmıyor onla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin.
RUSTfgh dedi: Hocam virüsleri sildi AVG şimdi Windows Defender açılmıyor onla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 17 8 Aralık 2021 #21 Hocam tarama bitince sonuçları atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #22 hocam peki bu hata nasıl gidicek Devolve dedi: Hocam tarama bitince sonuçları atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Artı 0 Eksi
hocam peki bu hata nasıl gidicek Devolve dedi: Hocam tarama bitince sonuçları atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 8 Aralık 2021 #23 Hocam Kaspersky deneme versiyonunu indirip tam tarama yaptırın. Artı 0 Eksi
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 8 Aralık 2021 #24 RUSTfgh dedi: hocam peki bu hata nasıl gidicek Eki Görüntüle 1236889 Tamam hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
RUSTfgh dedi: hocam peki bu hata nasıl gidicek Eki Görüntüle 1236889 Tamam hocam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #25 RUSTfgh dedi: hocam peki bu hata nasıl gidicek Eki Görüntüle 1236889 Tamam hocam Genişletmek için tıkla... Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş. Artı 0 Eksi
RUSTfgh dedi: hocam peki bu hata nasıl gidicek Eki Görüntüle 1236889 Tamam hocam Genişletmek için tıkla... Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş.
Summonedskull Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 348 Yer İstanbul 8 Aralık 2021 #26 Ben uzun zamandır virüs programı kullanmıyorum.Ne zaman bu programları kursam birkaç ay sonra bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. Artı 0 Eksi
Ben uzun zamandır virüs programı kullanmıyorum.Ne zaman bu programları kursam birkaç ay sonra bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım.
KS KS RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #27 freakcnsl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 8 Aralık 2021 #28 Zinederon dedi: Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş. Genişletmek için tıkla... Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. RUSTfgh dedi: Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam video ya bakın. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Herkes kızgın atacak biliyorum ama bence format atın. Sanırım yeni kurallar eklemiş. Genişletmek için tıkla... Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. RUSTfgh dedi: Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam video ya bakın.
KS KS RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #29 freakcnsl dedi: Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. Hocam video ya bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oradaki bazılarından yok bende bunlar var. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. Hocam video ya bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oradaki bazılarından yok bende bunlar var.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #30 freakcnsl dedi: Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. Hocam video ya bakın. Genişletmek için tıkla... Haklısınız inşallah video çözer. RUSTfgh dedi: Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemleri deneyin bir de tam tarama bitsin. Eğer olmazsa format atarsınız. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Ya hocam her şeye de format diye atlamayın. Kolayına kaçmayın. Çözümü var. Video attım. Baksın. Olmazsa atsın format. Son çare format. Hocam video ya bakın. Genişletmek için tıkla... Haklısınız inşallah video çözer. RUSTfgh dedi: Hocam format atalı 2 hafta oldu babam kızabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemleri deneyin bir de tam tarama bitsin. Eğer olmazsa format atarsınız.