Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 2 Gün şehir dışındaydım. Bugün eve geldim. PC başına oturdum. Küçük kardeşim korsan oyun kurmuş. Sadece oyun yoktu. World of Tanks serisi vardı. Hepsini sildim. Acaba virüs kalıntısı var mı merak ediyorum. Nasıl çözebilirim?
2 Gün şehir dışındaydım. Bugün eve geldim. PC başına oturdum. Küçük kardeşim korsan oyun kurmuş. Sadece oyun yoktu. World of Tanks serisi vardı. Hepsini sildim. Acaba virüs kalıntısı var mı merak ediyorum. Nasıl çözebilirim?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 18 Kasım 2020 #2 Antivirüs programları süs olsun diye yapılmıyor. Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapın. Artı 4 Eksi
Antivirüs programları süs olsun diye yapılmıyor. Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapın.
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #3 RPM dedi: Antivirüs programları süs olsun diye yapılmıyor. Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 dk önce kaspersky indirdim tam tarama yapıyor şuan umarım bişey çıkmaz Artı 0 Eksi
RPM dedi: Antivirüs programları süs olsun diye yapılmıyor. Kaspersky veya Malwarebytes indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 dk önce kaspersky indirdim tam tarama yapıyor şuan umarım bişey çıkmaz
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Kasım 2020 #4 Kaspersky ile taratın. Artı 0 Eksi
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 18 Kasım 2020 #5 Realiond dedi: Hocam 2 dk önce Kaspersky indirdim tam tarama yapıyor şu an umarım bir şey çıkmaz Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ve Malwarebytes ile de taratın. Sadece Kaspersky'e bağlı kalmayın. Genelde pup virüslerini Kaspersky algılamıyor çünkü nedense. Artı -1 Eksi
Realiond dedi: Hocam 2 dk önce Kaspersky indirdim tam tarama yapıyor şu an umarım bir şey çıkmaz Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ve Malwarebytes ile de taratın. Sadece Kaspersky'e bağlı kalmayın. Genelde pup virüslerini Kaspersky algılamıyor çünkü nedense.
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #6 Saltopat dedi: AdwCleaner ve Malwarebytes ile de taratın. Sadece Kaspersky'e bağlı kalmayın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tehdit yok dedi. Şimdi Malwarebytes'ı kurdum. Onla taratacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Saltopat dedi: AdwCleaner ve Malwarebytes ile de taratın. Sadece Kaspersky'e bağlı kalmayın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tehdit yok dedi. Şimdi Malwarebytes'ı kurdum. Onla taratacağım.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 18 Kasım 2020 #7 Realiond dedi: Kaspersky tehdit yok dedi şimdi Malwarebytes'sı kurdum onla tarıcam. Genişletmek için tıkla... Tamam. Önce AdwCleaner ile taratın sonra Malwarebytes'a geçin bence ama siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
Realiond dedi: Kaspersky tehdit yok dedi şimdi Malwarebytes'sı kurdum onla tarıcam. Genişletmek için tıkla... Tamam. Önce AdwCleaner ile taratın sonra Malwarebytes'a geçin bence ama siz bilirsiniz.
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #8 3 Uygulama ile tarama yaptım sorun yok diyor umarım öyledir. Artı 0 Eksi
B Berkcan12 Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 45 18 Kasım 2020 #9 Realiond dedi: 3 Uygulama ile tarama yaptım sorun yok diyor umarım öyledir. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınız arasındaki zaman farkı cok az hocam tam tarama yaptığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Realiond dedi: 3 Uygulama ile tarama yaptım sorun yok diyor umarım öyledir. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınız arasındaki zaman farkı cok az hocam tam tarama yaptığınıza emin misiniz?
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #10 Berkcan12 dedi: Mesajlarınız arasındaki zaman farkı cok az hocam tam tarama yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasperskydan tam tarama yaptım diğerlerinde tam tarama bulamadım Artı 0 Eksi
Berkcan12 dedi: Mesajlarınız arasındaki zaman farkı cok az hocam tam tarama yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasperskydan tam tarama yaptım diğerlerinde tam tarama bulamadım