Virüs nasıl yapılıyor?

Bunu sakın yazılımcılarının veya bu işten anlayan insanların olduğu yerde söyleme sana anüs bölgeleri ile haykıra haykıra gülerler.

Bruh.
Dostum kötü amaç derken insanların cihazına zarar vermek anlamında söyledim. Sadece meraklıyım. Ayrıca gülsünler ben öğrenmek isterim ve peşinden kovalarım.

Virüsün nasıl yapıldığını "Virüs nasıl yapılır?" diye konu açarak öğrenmeye çalışırsan, ava giderken avlanırsın, yaptığın virüsle de kendini yok edersin.

Bunun dışında ne amaçla kullanacağını yazmamışsın, ki yazsan bile bilemeyiz... Virüsün nasıl yapıldığına bakmadan önce, sistemlerin nasıl çalıştığına, güvenlik sistemlerine ve bu sistemlerin açıklarına bakmak lazım, bence.

Yarasa yiyerek en kralından yaparsın virüsü.

Orta derece bir sisteme sahibim. Gtx 1650 Super, r5 3600X ve 16 gb 3000 mhz RAM var.
O zaman google kullanmayı öğrenmelisin önce. Bu şaka falan değil nasıl doğru arama yapılır ve dorkları vb. öğren.

Bir Allah'ın kulu da "Ben antivirüs yapacağım!" demiyor ki... İşiniz gücünüz haytalık(!).

Yani virüsün amacı şuanlık yok. Donanıma zarar veren veya dosya silen virüsler de yapmak istemem açıkçası. Yapabileceği maksimum şey bilgisayarı yeniden başlatması olabilir veya bazen değişim mesajlar göndermesi (naber vb). Ve dediğiniz şeyleri öğrenmeye çalışacağım. Google' den araştırıp öğrenmem yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…