Virüs nasıl yapılıyor?

Bunu sakın yazılımcılarının veya bu işten anlayan insanların olduğu yerde söyleme sana anüs bölgeleri ile haykıra haykıra gülerler.

Bruh.
Dostum kötü amaç derken insanların cihazına zarar vermek anlamında söyledim. Sadece meraklıyım. Ayrıca gülsünler ben öğrenmek isterim ve peşinden kovalarım.

Virüsün nasıl yapıldığını "Virüs nasıl yapılır?" diye konu açarak öğrenmeye çalışırsan, ava giderken avlanırsın, yaptığın virüsle de kendini yok edersin.

Bunun dışında ne amaçla kullanacağını yazmamışsın, ki yazsan bile bilemeyiz... Virüsün nasıl yapıldığına bakmadan önce, sistemlerin nasıl çalıştığına, güvenlik sistemlerine ve bu sistemlerin açıklarına bakmak lazım, bence.

Merhaba arkadaşlar, ben virüs yapmak istiyorum. Bunun nedeni beni bir rüyanın etkilemesi (şaka yapmıyorum gerçekten). Fakat hangi programı kullanacağımı bilmiyorum. Ayrıca ben diyelim basit küçük bir virüs yaptım ve yanlışlıkla açtım. Elbette bulaşacaktır ama bunu Kaspersky, AVG vb anti virüs programları algılayabilir mi? Çünkü sonuçta kimse o virüsü bilmeyecek ve duymayacak bunun yüzünden de anti virüs programları o virüse ait bir şey yapamayacak diye düşünüyorum. Sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Not: Virüsü kötü bir amaç uğruna kullanmayacağım.
Yarasa yiyerek en kralından yaparsın virüsü.

Orta derece bir sisteme sahibim. Gtx 1650 Super, r5 3600X ve 16 gb 3000 mhz RAM var.
O zaman google kullanmayı öğrenmelisin önce. Bu şaka falan değil nasıl doğru arama yapılır ve dorkları vb. öğren.

Virüsün nasıl yapıldığını "Virüs nasıl yapılır?" diye konu açarak öğrenmeye çalışırsan, ava giderken avlanırsın, yaptığın virüsle de kendini yok edersin.

Bunun dışında ne amaçla kullanacağını yazmamışsın, ki yazsan bile bilemeyiz... Virüsün nasıl yapıldığına bakmadan önce, sistemlerin nasıl çalıştığına, güvenlik sistemlerine ve bu sistemlerin açıklarına bakmak lazım, bence.
Yani virüsün amacı şuanlık yok. Donanıma zarar veren veya dosya silen virüsler de yapmak istemem açıkçası. Yapabileceği maksimum şey bilgisayarı yeniden başlatması olabilir veya bazen değişim mesajlar göndermesi (naber vb). Ve dediğiniz şeyleri öğrenmeye çalışacağım. Google' den araştırıp öğrenmem yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı