Virüs olan uygulamalar nasıl anlaşılır?

Goktugfly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord için özel oynuyor yapmak için etkinliğe girdim ve ekleye bastım. Aktif uygulamalarda hesap makinesi, paint 3D vardı bende hesap makinesini seçerek özel oynuyor ayarladım fakat sonradan aklıma geldi. Bu uygulamalar nasıl 7/24 aktif diye. Hemen Görev Yöneticisi'ni açtım ve hesap makinesini arattım hem o hem de paint 3D çalışıyor olarak gözüküyor. Dosya konumunu açtığımda 2. ekteki gibi bir izin hatası veriyordu.

Görev Yöneticisi 6.08.2024 18_11_42.png

Dosya Gezgini 6.08.2024 18_12_03.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows arama çubuğuna arka plan uygulamaları yazıp açıksa kapatır mısın?

Arkadaşlar Discord için özel oynuyor yapmak için etkinliğe girdim ve ekleye bastım. Aktif uygulamalarda hesap makinesi, paint 3D vardı bende hesap makinesini seçerek özel oynuyor ayarladım fakat sonradan aklıma geldi. Bu uygulamalar nasıl 7/24 aktif diye. Hemen Görev Yöneticisi'ni açtım ve hesap makinesini arattım hem o hem de paint 3D çalışıyor olarak gözüküyor. Dosya konumunu açtığımda 2. ekteki gibi bir izin hatası veriyordu.

Eki Görüntüle 2275930

Eki Görüntüle 2275931

Hocam eğer ki virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ESET'ya da Malwarebytes ile tarama yapın.

Hocam eğer ki virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ESET'ya da Malwarebytes ile tarama yapın.
Malwarebytes ile tarama yaptım temiz, şimdi Kaspersky ile tarama yapacağım.

Windows arama çubuğuna arka plan uygulamaları yazıp açıksa kapatır mısın?
Evet hocam diğer uygulamaları kapatmışım fakat bunları unutmuşum teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı