M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2021 #2 Kaspersky.
Yasin Uzun Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows 10 Pro da isen Windows'un güvenlik sistemi kullanman yeterlidir.
Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows 10 Pro da isen Windows'un güvenlik sistemi kullanman yeterlidir.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.738 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 Kaspersky ile tam tarama yapın.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.781 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Temmuz 2021 #5 Mehmet18 dedi: Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Şüphen var ki böyle diyorsun. Ne indirdin ki?
Mehmet18 dedi: Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Şüphen var ki böyle diyorsun. Ne indirdin ki?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 9 Temmuz 2021 #6 Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes yükleyebilirsin.
Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes yükleyebilirsin.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 9 Temmuz 2021 #7 Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky yeterli olur.
Mehmet18 dedi: Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben bilgisayarıma virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Sağlam antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ve Kaspersky yeterli olur.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #8 The Tribal Chief dedi: Şüphen var ki böyle diyorsun. Ne indirdin ki? Genişletmek için tıkla... Bir şey indirmedim dün biriyle bir işim vardı Team wiewerdan bağlandı arkadaş bir dosya gönderildi dedi bana ondan sonra sistem tıklıyorum bir yere açılmıyor vs. Sistem boşta 4 GB'dan fazla RAM kullanıyor. zarkatake dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Formatta atmak istemiyorum o kadar veriler silinmesin ama virüs programlarının bazı virüsleri bulamadığını duymuştum.
The Tribal Chief dedi: Şüphen var ki böyle diyorsun. Ne indirdin ki? Genişletmek için tıkla... Bir şey indirmedim dün biriyle bir işim vardı Team wiewerdan bağlandı arkadaş bir dosya gönderildi dedi bana ondan sonra sistem tıklıyorum bir yere açılmıyor vs. Sistem boşta 4 GB'dan fazla RAM kullanıyor. zarkatake dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Formatta atmak istemiyorum o kadar veriler silinmesin ama virüs programlarının bazı virüsleri bulamadığını duymuştum.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 9 Temmuz 2021 #9 Mehmet18 dedi: Formatta atmak istemiyorum o kadar veriler silinmesin ama virüs programlarının bazı virüsleri bulamadığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Evet, her program gibi bunlar da kusursuz değil, ikisinden de yaparsan virüs olma ihtimali çok düşük olur.
Mehmet18 dedi: Formatta atmak istemiyorum o kadar veriler silinmesin ama virüs programlarının bazı virüsleri bulamadığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Evet, her program gibi bunlar da kusursuz değil, ikisinden de yaparsan virüs olma ihtimali çok düşük olur.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #10 zarkatake dedi: Evet, her program gibi bunlarda kusursuz değil, ikisinden de yaparsan virüs olma ihtimali çok düşük olur. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt format atacağım. Bana bağlanan arkadaşa diyorum ne yaptıysa ondan sonra oldu zaten.
zarkatake dedi: Evet, her program gibi bunlarda kusursuz değil, ikisinden de yaparsan virüs olma ihtimali çok düşük olur. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt format atacağım. Bana bağlanan arkadaşa diyorum ne yaptıysa ondan sonra oldu zaten.