Bu arada TW'den bağlanıp virüs atma şansı var mı?
Dosya paylaşımı özelliği ile evet.
Bu arada TW'den bağlanıp virüs atma şansı var mı?
Direkt format atma Kaspersky+MBAM ile bir virüs taramsı yap PC yeni gibi olur.Bu arada şu an format atacağım mecbur PC de virüs var bu PC'den Windows ISO dosyası indirp kuracağım bir sıkıntı olur mu?
Aslında bana dosya falan göndermeyecekti.
Direkt format atma Kaspersky+MBAM ile bir virüs taramsı yap.
Dosya ne?Öyle yapacağım bana dosya gödermeyecekti sözde ama bana dosya geldi sormadım bu ne diye ayıp olur diye.
Bence de, TW'den virüs atan birinin atacağı virüs ne kadar güçlü olabilir ki diye düşünüyorum.Direkt format atma Kaspersky+MBAM ile bir virüs taramsı yap PC yeni gibi olur.
Dosya ne?
Ayıp olur diye miÖyle yapacağım bana dosya gödermeyecekti sözde ama bana dosya geldi sormadım bu ne diye ayıp olur diye.
Ayıp neden olsun git adamın yakasına yapış!Öyle yapacağım bana dosya gödermeyecekti sözde ama bana dosya geldi sormadım bu ne diye ayıp olur diye.
Elinde özel olarak şüphelendiren bir dosya var ise buradan neredeyse tüm anti virüslere karşı taratabilirsin.Öyle yapacağım bana dosya gödermeyecekti sözde ama bana dosya geldi sormadım bu ne diye ayıp olur diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.