Virüs Programı Önerisi

• Konuyu başlatan 72837
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.791
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neredeyse bütün antivirüsleri denedim. Yalnız Malvarebytes denemedim. Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.( Sanki konuyu ben açtım.:))

Ben Defender kullanıyorum yanında düzenli olarak Malwarebytes taraması yapıyorum sana da böyle öneririm.

Goruyorum ki Eset onerenler gelmis, ben kullanmiyorum diyen arkadaslar gelmis.
Bu forumda onerecegimiz belli basli antivirusler var.
- 360 Security
- Avira Free (2015)
- Norton (Deneme surumu)
- Bitdefender (Deneme surumu)
Antivirus kullanmalisiniz elbet. Sisteme saldiran oluyor mu diye, hele de orjinal oyun kullanmayip, crack ile ugrasiyorsaniz kullanmalisiniz. Cunku dosya indikten sonra geliyor bu virusler. Surekli dosya indirince temizleme programi acamazsiniz. Kesinlikle kullanin.

Eset falan da asla kullanmayin. Ne kotu guvenlik duvari vardir abi, ancak bu kadar olur. Eset guya bilgisayar koruyor dimi? Anca oyun falan kaldirir, siler o program. Eset yine bilgisayari korurken PC'ye trojen vs. giriyor. Nasil oluyor da oneriyorsunuz anlamiyorum gercekten.
Not: Kaspersky onermedim cunku sistemi yormayacak demissiniz.

Malwarebytes arada kullanmalisiniz. Malwarebytes antivirus degildir, guclu ve ise yarayan bir virus silen programdir.

İlk mesajımı buraya bırakayım. Antivirüs konularıyla zamanında epey haşır neşir oldum, zaten lise hayatımda bilgisayar okuduğum için bu tip yazılımlarla uğraşmakla çok vakit öldürdüm. Epey de takıntılıydım bu antivirüs muhabbetine. Çoğunu test etme fırsatım oldu. Kendim artık kullanmama kararı aldım ama sana naçizane tavsiyem antivirüs yazılımları yerine daha komplike olan Internet Security yazılımlarını kullanman. Böylece antivirüs sürümlerinde olmayan birçok özelliğe de sahip olacaksın. Ama unutma; Internet Security yazılımları genellikle ücretli olur. Uzun lafın kısası şirket adı vermem gerekirse bu işi hakkıyla yapan Kaspersky var. Avira da kesinlikle çok başarılı bir firma. Norton da eski Norton değil artık, o da üzmeyecektir seni. Testlere aldanıp Bitdefender yüklediğin takdirde sistemin güçlü değilse bir çökme ile baş başa kalabilirsin. Herkesin önerdiği ESET ise tamamen balon bir yazılım, uzak dur. Bu saydıklarım ücretli olanlar. Ücretsiz bir yazılım isteyen bir kullanıcıya her zaman Comodo Internet Secuirty Premium öneririm. Ücretsiz olan ender I.S'lerden biridir ve kesinlikle iyi olduğuna emin olabilirsin. Ek olarak Malwarebytes programını yükleyip pasif bir şekilde tarama amaçlı kullanabilirsin, antivirüslerin yakalayamadığı Malware zararlılarını yakaladığına çok kez tanık oldum. Ayrıca hangi antivirüsü kullanırsan kullan tarayıcılarına Adblock Plus adlı reklam engelleme uzantısını kurmanı öneriyorum. Ben sadece onu kullanıyorum. Son 2 tavsiyem olacak:

1-) Crackli antivirüslerden uzak dur. Gerekirse ücretsiz olanlarını kullan ama daha iyi bir sürüme sahip olma hevesiyle yazılımı crackleme.
2-) En iyi antivirüs kullanıcının kendisidir, gerçekten ne yaptığını bilen bir birey kolay kolay başına virüs belası açmaz.

Son düzenleme:

Ben aslında Bitdefender Total Security kullanıyordum. 1 yıllık bedava lisans kampanyasıyla. Ama daha sonra format atmak zorunda kalınca gitti. Şuanda yine bitdefender kullanıyorum fakat crackli sürüm. Sizin yazdıklarınızı görünce şüphelendim açıkçası. Birde bitdefender'ın sistemi kastırdığından söz etmişsiniz bu benim sistemide etkilermi? Kullanmaya devam etmelimiyim yoksa ücretsiz bir şey kullanmak daha mı iyi ?

İlk mesajımı buraya bırakayım. Antivirüs konularıyla zamanında epey haşır neşir oldum, zaten lise hayatımda bilgisayar okuduğum için bu tip yazılımlarla uğraşmakla çok vakit öldürdüm. Epey de takıntılıydım bu antivirüs muhabbetine. Çoğunu test etme fırsatım oldu. Kendim artık kullanmama kararı aldım ama sana naçizane tavsiyem antivirüs yazılımları yerine daha komplike olan Internet Security yazılımlarını kullanman. Böylece antivirüs sürümlerinde olmayan birçok özelliğe de sahip olacaksın. Ama unutma; Internet Security yazılımları genellikle ücretli olur. Uzun lafın kısası şirket adı vermem gerekirse bu işi hakkıyla yapan Kaspersky var. Avira da kesinlikle çok başarılı bir firma. Norton da eski Norton değil artık, o da üzmeyecektir seni. Testlere aldanıp Bitdefender yüklediğin takdirde sistemin güçlü değilse bir çökme ile baş başa kalabilirsin. Herkesin önerdiği ESET ise tamamen balon bir yazılım, uzak dur. Bu saydıklarım ücretli olanlar. Ücretsiz bir yazılım isteyen bir kullanıcıya her zaman Comodo Internet Secuirty Premium öneririm. Ücretsiz olan ender I.S'lerden biridir ve kesinlikle iyi olduğuna emin olabilirsin. Ek olarak Malwarebytes programını yükleyip pasif bir şekilde tarama amaçlı kullanabilirsin, antivirüslerin yakalayamadığı Malware zararlılarını yakaladığına çok kez tanık oldum. Ayrıca hangi antivirüsü kullanırsan kullan tarayıcılarına Adblock Plus adlı reklam engelleme uzantısını kurmanı öneriyorum. Ben sadece onu kullanıyorum. Son 2 tavsiyem olacak:

1-) Crackli antivirüslerden uzak dur. Gerekirse ücretsiz olanlarını kullan ama daha iyi bir sürüme sahip olma hevesiyle yazılımı crackleme.
2-) En iyi antivirüs kullanıcının kendisidir, gerçekten ne yaptığını bilen bir birey kolay kolay başına virüs belası açmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı