Virüs programı önerisi

ayazcag

Decapat
Katılım
8 Ağustos 2021
Mesajlar
293
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kaspersky ve malwarebyte'ın deneme sürümleri çok iyi çalışmıyor. Şüpheli bir dosyayı indirip açayım dedim hiçbir uyarı bile gelmedi virüs yoktur diye güvendim çok sonra öğrendim o dosyada trojan varmış. Yani bu ikisi dışında herhangi bir şüpheli dosyayı daha indirmeden bulacak ( Tarayıcı da yükleme %99 olunca her türlü silecek, yani yine de sakla felan olmayacak) ya da dosya indirilenlere gelse de .exe dosyasını açarken dosyaya izin vermeyecek tüm kalıntıları direktman silecek kaliteli bir program arıyorum. Ne önerirsiniz? Deneme sürümünü beğenirsem satın almayı düşünüyorum. Bana en iyisi lazım, arkadaşım Avast'ın Premium sürümünü almamda ısrar ediyor sizce alınır mı?
 
Avast ve BitDefender yerine Windows Defender kullanın daha iyi bu arada, Kaspersky derim ben eskilere dönelim derseniz Norton, eğer sadece virüsü bulsun bana temizlemeye çalışsın diyorsanız super anti spyware kullanabilirsiniz, önerim: Kaspersky, Avira
 
@siyahkedi2 @Sucukluİşlemci Yani dediğim gibi diğer 2 antivirüs devredeyken defender otomatik devredışı kaldı. Perfonmansını çok bilmiyorum denemedim hiç sizce diğerleri kadar iyi midir? Tehditleri önceden teşhis edip silebilir mi?
 
Windows Defender çok yeterli herhangi bir program kullanmanıza gerek yok.

Konu sahibi şüpheli dosyalar için bir antivirüs istemiş. Windows Defender kolayca atlatılabilen bir virüs.

Kaspersky ve malwarebyte'ın deneme sürümleri çok iyi çalışmıyor. Şüpheli bir dosyayı indirip açayım dedim hiçbir uyarı bile gelmedi virüs yoktur diye güvendim çok sonra öğrendim o dosyada trojan varmış. Yani bu ikisi dışında herhangi bir şüpheli dosyayı daha indirmeden bulacak ( tarayıcı da yükleme %99 olunca her türlü silecek, yani yine de sakla falan olmayacak) ya da dosya indirilenlere gelse de .exe dosyasını açarken dosyaya izin vermeyecek tüm kalıntıları direktman silecek kaliteli bir program arıyorum. Ne önerirsiniz? Deneme sürümünü beğenirsem satın almayı düşünüyorum. Bana en iyisi lazım, arkadaşım Avast'ın Premium sürümünü almamda ısrar ediyor sizce alınır mı?

Kaspersky genel olarak etkilidir ancak beğenmediyseniz bir ESET deneyebilirsiniz.
 
@siyahkedi2 @Sucukluİşlemci Yani dediğim gibi diğer 2 antivirüs devredeyken Defender otomatik devre dışı kaldı. Performansını çok bilmiyorum denemedim hiç sizce diğerleri kadar iyi midir? Tehditleri önceden teşhis edip silebilir mi?

Kaspersky hem çok iyidir hem de az performans yer Avira performans daha fazla yemekte önerim en çok Kaspersky ama PC niz iyi ise Avira da olur Avira'da çok iyidir.
 

Geri
Yukarı