Virüs programı önerisi

Bitdefender ve Kaspersky Rescue CD ile taratıyorum.
Antivirüsün yerini tutmaz. Anlık koruma olmadan hesapların çoktan uçmuş olacağından sonradan silmek bir şey ifade etmez. Yani atı alan Üsküdarı geçmiştir :)

Bilgisayarımın kasmayacağını düşünüyorum 3.6 Ghz işlemcim var. Bir de Kaspersky anti-virüs mü? Yoksa Kaspersky Internet Security mi? Arasında ne gibi farklar var?
Hepsiburada güzel bir kampanya yapmış da oradan alabilirim. Kaspersky Antivirüs 2014 2 Kullanıcı + Notebook Çanta Fiyatı
(2014 sürümü 2015'e yükseltmek mümkün mü?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın kasmayacağını düşünüyorum 3.6 Ghz işlemcim var. Bir de Kaspersky anti-virüs mü? Yoksa Kaspersky Internet Security mi? Arasında ne gibi farklar var?
Hepsiburada güzel bir kampanya yapmış da oradan alabilirim. Kaspersky Antivirüs 2014 2 Kullanıcı + Notebook Çanta Fiyatı
(2014 sürümü 2015'e yükseltmek mümkün mü)
1. İnternet Security alın.
2. Evet, güncelleştirebilirsiniz.

Antivirüs: Sadece sistemi tarar, internet koruması az da olsa işe yarayabilir.
İnternet Security: Sistemi %99,9 korur. Sistemi tarar, sistemde sinek uçurtmaz.
Webcam açılınca hemen haber verir, Ddos saldırılarına korur vs.

(2014 sürümü 2015'e yükseltmek mümkün mü?)
Internet Security sürümünü alın. @Silinen üye iki sürüm arasında ne fark olduğunu söylemiş zaten. ^^

Bir de Kaspersky'nin Total Security sürümü var. Normal, standart bir kullanıcı için Internet Security yeterli. Total'da bir kaç özellik daha var. (Ne olduklarını bilmiyorum ama @Murat5038 hocamız biliyordur. Eğer söylerse ben de öğrenmiş olurum. ^^) Ama Total Security biraz daha pahalı.

Ben dün Kaspersky Internet Security 2015 lisansı satın aldım. Daha sonra buradan Kaspersky Internet Security 2016'yı indirdim. Aldığım lisansı KIS 2016'ya girdim ve çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Kaspersky Internet Security'yi iki gün içinde alacağım. Son bir şey daha sorayım. Bilgisayara format atarsam geri nasıl yüklerim lisans geçerli olur değil mi?

@Murat5038 ve diğer yöneticilere güvenin. Onlar deneyip görmüşler. Örneğin neden casper önerilmez? Çoğumuz biliyoruz sadece göz boyama olduğunu. Para verip alacaksan Kaspersky al gerçekten hakkını verir. Ama para vermek istemem dersen internette Bitdefender yasal 6 aylık ücretsiz kullanma kampanyası var. Onunla da idare edebilirsin. Bu arada sakın İobit programı indirme.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı